ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Γούνας παραδέχτηκε ότι...

Ο Γούνας παραδέχτηκε ότι...
Αρθρογράφος: Mr Anonymous
MR ANONYMOUS

Έπεσε στην αντίληψη μου προχθές η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Αλέξανδρου Γούνα, πρώην πλέον αθλητή του Ολυμπιακού στην υδατοσφαίριση… Μεταξύ άλλων αναφέρει…

«Ο Ολυμπιακός προσδοκά και αξίζει να καταφέρει σπουδαία πράγματα. Τίποτα λιγότερο. Γι’ αυτό, αποτελεί απόφαση-σταθμό για μένα το να αποχωρώ φέτος από αυτόν τον σύλλογο. Θα πάρω, όμως, μαζί μου τόσες ξεχωριστές αναμνήσεις, όπως και εμπειρίες, που ελπίζω ότι θα με βοηθήσουν στο μέλλον».

Πραγματικά σπάνιο για έναν αθλητή της ηλικίας του Γούνα να παραδέχεται ότι δεν είναι αντάξιος των απαιτήσεων μιας ομάδας που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Ευρώπης και έχει βάλει ως στόχο της, την κορυφή. Όπως φαίνεται και οι Πειραιώτες είχαν την ίδια άποψη με τον αθλητή, αφού θεώρησαν ότι ο Γούνας δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στο υψηλότερο επίπεδο και για αυτό άλλωστε δεν ανανέωσαν την συνεργασία τους μαζί του.

Η αποχώρηση του Γούνα από τον Ολυμπιακό, δίνει την ευκαιρία στον νεαρό αθλητή να δοκιμάσει την τύχη του σε μια σαφώς υποδεέστερη ομάδα, όπως είναι η Ιταλική Σαβόνα και κολυμπώντας στα βαθιά, να προσπαθήσει να γίνει αντάξιος του επιπέδου, που ίσως κάποτε να του επιτρέψει την επιστροφή του στον Θρύλο.

Εύχομαι τα καλύτερα στον Αλέξανδρο και να πραγματοποιήσει το όνειρο του, που δεν είναι άλλο από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Αντέγραψαν Αλαφούζο οι Άγγλοι!

    Αντέγραψαν Αλαφούζο οι Άγγλοι!

    Μια απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αγγλία με πρωταγωνιστές την Τσέστερφιλντ και τους οπαδούς της.

  • Ο Γούνας στη Σαβόνα

    Ο Γούνας στη Σαβόνα

    Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην περιφερειακός του Ολυμπιακού.

  • "Εις το επανιδείν..."

    Ο Αλέξανδρος Γούνας ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον κόσμο του Θρύλου...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ