ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πόλο Ανδρών: Μεγάλο ματς μπροστά με την Γιουγκ!

Πόλο Ανδρών: Μεγάλο ματς μπροστά με την Γιουγκ!

Πολύ δυνατή εκκίνηση έχει στην Ευρώπη η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού! Το συγκρότημα του Χρβόγιε Κόλιανιν μπαίνει στη «μάχη» της Ευρώπης, απέναντι στην Γιουγκ και αυτομάτως το επίπεδο είναι… τρομερά υψηλό! Στο Παπαστράτειο η μεγάλη μάχη την Τρίτη το βράδυ και ο Ολυμπιακός θέλει φυσικά να κάνει την καλύτερη δυνατή αρχή, παίρνοντας μια σημαντική νίκη, μπροστά στο κοινό του!

Το ματς κόντρα στους Κροάτες μπορεί να αποδειχτεί κομβικό για τις δυο πρώτες θέσεις  που οδηγούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης με βάση το νέο φορμάτ του Champions League.

Ναι, είναι ακόμη νωρίς για να συζητάμε κάτι τέτοιο, αλλά όταν ο Ολυμπιακός τίθεται απέναντι σε μια καλή ομάδα και έμπειρη σε μια τέτοια διοργάνωσης και το επίπεδο είναι αυτομάτως… υψηλότατο! Και μιλάμε για δυο ομάδες με πάντοτε υψηλούς στόχους.

Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να μπει με το δεξί σε αυτή την προσπάθεια. Ο κόσμος θα παίξει, όπως πάντα, μεγάλο ρόλο και το Παπαστράτειο πρέπει να είναι… τρελοκομείο ξανά! Μία νίκη με το «καλημέρα» φτιάχνει ψυχολογία, δίνει τόνωση, αλλά και ουσία. Βαθμούς. Πάντα μετράει… παραπάνω η νίκη στην πρεμιέρα και σε ένα τόσο καυτό ματς, ο Θρύλος ΠΡΕΠΕΙ να είναι ο νικητής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ