ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βλάχος: «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά»

 Βλάχος: «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά»

Με δάκρυα στα μάτια ο Θοδωρής Βλάχος ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους παίκτες του, όσο και από τον κόσμο που περίμενε το χρυσό μετάλλιο από την ελληνική ομάδα, για το time out, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα τον στοιχειώνει για μια ζωή!

Αναλυτικά ότι είπε ο Θοδωρής Βλάχος:

"Συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω. Οφείλω μία συγγνώμη στα παιδιά, έκανα το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή μου σε μία φάση η οποία θα έκρινε τον τελικό, που πήρα τάιμ άουτ στο τέλος και ήμασταν δύο-ένας μπροστά για να βάλουμε γκολ. Νομίζω ότι ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή της Εθνικής ομάδας. Συγγνώμη από τα παιδιά και όλο τον κόσμο.

Έχουμε προσδοκίες, το πιστέψαμε, ίσως να το αξίζαμε κιόλας, νομίζω πως χάσαμε στο τελευταίο λεπτό μια κλασική ευκαιρία για να βάλουμε γκολ, να περάσουμε μπροστά και μετά το λάθος σε αυτό το τάιμ άουτ νομίζω ότι μας χάλασε όλο το μομέντουμ.

Κρίμα, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλο το τουρνουά, φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Ελπίζω ότι θα έρθουν και άλλες ευκαιρίες, αυτή η ομάδα νομίζω ότι θα έχει και άλλες ευκαιρίες αλλά σήμερα ήταν μοναδική.

Θέλουμε ο κόσμος να μας αγαπήσει, αν το καταφέραμε είναι σπουδαίο. Όταν θα φτάσουμε στην Ελλάδα θα καταλάβουμε πως κάναμε κάτι σπουδαίο, απλά δεν πετύχαμε το απόλυτο. Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχοιώνει αυτό".

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ