ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πιο δυνατός ο Θρύλος!

Πιο δυνατός ο Θρύλος!
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στο redking.gr το έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Αμέσως μετά τον τελικό, στο Final-6 της Βουδαπέστης, στις αρχές Ιουνίου, είχαμε γράψει πώς η πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να ενισχυθεί η ομάδα για να επιστρέψει στον τελικό και αυτή τη φορά να κατακτήσει τον τίτλο.

Ό,τι δηλαδή δεν έγινε πέρσι. Αλλά ορισμένοι βιαστήκατε στις 9 Ιουνίου, την ημέρα της αποχώρησης του Βλαχόπουλου, να σχολιάζετε ότι ο Θρύλος αποδυναμώνεται και πως η ομάδα χάνει τους παίκτες της. Πέρασαν από τότε 5 εβδομάδες και το ταμείο μόνο… μείον δεν είναι. Έχει θετικό πρόσημο και μάλιστα, αρκετά μεγάλο.

Έφυγαν ο Βλαχόπουλος, ο Σμιθ, ο Μάγιαρακ και ο Γούνας. Και ήρθαν ο Γιάνοβιτς, ο Μπούσλιε, ο Εσπανιόλ, ενώ επέστρεψε ο νεαρός Αργυρόπουλος. Μην ξεχνάμε και τις ανανεώσεις: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς και Ντόσκας. Κοινώς και ο "κορμός" παρέμεινε και ήρθαν τρεις ξένοι τοπ επιπέδου. Δηλαδή κινήσεις που όχι μόνο δεν αποδυνάμωσαν την ομάδα, αλλά την ισχυροποίησαν και με το παραπάνω.

Και αυτό που έλεγαν τότε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού δεν ήταν μονάχα μια… υπόσχεση. Ήταν μια δέσμευση και η οποία υλοποιήθηκε. Κι αυτό λέει πολλά, πάρα πολλά. Ο πήχης έχει μπει ψηλά και ο Μιχάλης Κουντούρης με τους συνεργάτες του θέλουν να οδηγήσουν και πάλι τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης. Είναι στο σωστό δρόμο για να το κάνουν κι αυτό πραγματικότητα!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ