ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξέρουν τη… συνταγή της επιτυχίας!

Ξέρουν τη… συνταγή της επιτυχίας!

Ο έμπειρος παίκτης έχει πάντα μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι μιας ομάδας. Μια οδηγία που θα δώσει πάνω στην πισίνα. Μια διαφορετική αντίληψη, σε μια φάση που το μυαλό του πιο άπειρου μπορεί να… κολλήσει. Το πιο «κρύο αίμα», εκεί όπου η μπάλα θα «καίει». Ο Ολυμπιακός τους έχει αυτούς τους παίκτες. Έχει μία τέτοιου είδους πληθώρα παικτών, που έχουν εμπειρία από Final-8 και από τέτοιες διοργανώσεις. Καθαρά πιο έμπειρους και… μπαρουτοκαπνισμένους, όπως οι Φουντούλης, Μουρίκης, Δερβίσης, Μπούσλιε και Γενηδουνιάς ξέρουν καλά από τέτοιες τελικές φάσεις και από ευρωκούπες, όπως το 2018 στη Γένοβα. Και καλούνται να πάρουν την ομάδα από το χέρι.

Ο Θρύλος, φυσικά έχει στις τάξεις του και άλλους πρωταθλητές Ευρώπης, τον Μάρκο Μπίγιατς, τον Φίλιπ Φιλίποβιτς και τον αρχιτέκτονα αυτής της ομάδας, Ίγκορ Μιλάνοβιτς που θέλει να διακριθεί και με τον Θρύλο.

Όλοι αναφερόμενοι είναι έτοιμοι να ηγηθούν και να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να «γράψει» ο Θρύλος ένα δυνατό φινάλε στη σεζόν 2022-23, στο Βελιγράδι, δηλαδή να διεκδικήσει μέχρι τέλους το τρίτο Champions League στην ιστορία του και τέταρτο ευρωπαϊκό του τίτλο.

Πάμε, Θρύλε!

 Eπιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ