ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Καθαρό το νερό στο Ζάππειο"

Αρθρογράφος: Mr Anonymous
MR ANONYMOUS

Μετά την αναφορά των διεθνών αθλητών της εθνικής ομάδας πόλο σχετικά με τις άσχημες συνθήκες προετοιμασίας, αλλά κυρίως υγιεινής, που αντιμετωπίζουν με το νερό (κι όχι μόνο) του κολυμβητηρίου που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο και τις φωτογραφίες ντοκουμέντα του redking.gr, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, σε συνέντευξη του σε site που ασχολείται με το άθλημα του πόλο, το "waterpololive.gr", μεταξύ άλλων ανέφερε...

"Όσον αφορά στο νερό του κολυμβητηρίου είναι απολύτως καθαρό, γιατί μας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα η υγιεινή των αθλητών μας. Μπορεί τα αποδυτήρια να είναι χάλια, μπορεί τα πλακάκια να είναι σπασμένα και να υπάρχουν τέτοια προβλήματα, το νερό όμως ήταν απόλυτα καθαρό. Θεωρώ ότι ήταν λάθος, που η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το νερό. Μπορεί να υπήρχαν άλλα θέματα, αλλά όχι το νερό. Κι όχι το κολυμβητήριο γιατί το θέτει στις Εθνικές ομάδες, ό,τι ώρα θέλουν να προπονούνται".

Η μόνη απάντηση που θα μπορούσαμε να δώσουμε είναι να παρουσιάσουμε για ακόμα μια φορά τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγο μετά την προπόνηση της εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών στο συγκεκριμένο κολυμβητήριο. Η απορία που θα μας μείνει αναπάντητη βέβαια είναι η εξής… "Εσείς θα αισθανόσασταν όμορφα αν το παιδί σας βούταγε και έκανε προπόνηση εκεί μέσα;"

 

 

 

 

PHOTO GALLERY

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ