ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρωταθλήτριες οι Κορασίδες

Πρωταθλήτριες οι Κορασίδες

Ένας ακόμα τίτλος για τις Ακαδημίες πόλο του Ολυμπιακού. Οι Κορασίδες κατέκτησαν το πρωτάθλημα, σε ένα συγκλονιστικό τελικό, με αντίπαλο τη ΝΕ Πατρών. Στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Οι "ερυθρόλευκες" έδειξαν χαρακτήρα και παρότι δεν ξεκίνησαν καλά το ματς, από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά επέβαλλαν το ρυθμό τους και πήραν τον τίτλο, νικώντας 6-5.

Με την Ειρήνη Νίνου να πετυχαίνει το "χρυσό" γκολ στο ματς, 2:03 πριν το τέλος. Έτσι διαμορφώθηκε το 6-5 κι αυτό ήταν το τελικό σκορ για τα κορίτσια του Θρύλου που έδειξαν ότι ήταν η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά και το πήραν, σημειώνοντας 6 νίκες στα 6 ματς που έδωσαν.

Κι αυτό που έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία είναι πως οι κοπέλες του Ολυμπιακού διατήρησαν τα σκήπτρα, καθώς είχαν πάρει και πέρσι τον τίτλο. Δείγμα της άριστης δουλειάς που γίνεται στις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη Θρύλου, όχι μονάχα στην υδατοσφαίριση αλλά σε όλα τα αθλήματα που έχει υποδομές ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-2, 1-1, 1-1.

ΝΕ Πατρών: Κ. Ζαφειράκη, Ρακιτζή, Σπυράτου, Μοίραλη, Εύη Τσιμάρα, Ευδ. Τσιμάρα, Τσίφτα, Παπαδοπούλου 2, Σινένογλου, Μπιτσάκου 3, Μ. Ζαφειράκη, Γεωργίου, Σταυροπούλου, Σταθοπούλου, Σακελλαροπούλου.

Ολυμπιακός: Κοντού, Βλάχου, Βιτσακτσή, Π. Νινού 1, Φουντωτού 1, Ακριτίδου, Ειρ. Νίνου 2, Κωνσταντοπούλου, Μπαξεβανάκη, Ρουμελιώτη 1, Εξαρχάκου 1, Μπινιάρη, Κουνέλη, Κορωναίου, Ψικάκου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ρίξτε το στα μπάνια!

    Ρίξτε το στα μπάνια!

    Ακόμα και το καλοκαίρι ο Θρύλος σηκώνει κούπες. Οπότε πηγαίντε στη θάλασσα, να ξεχαστείτε λίγο...

  • Με ΝΟ Χίου στον ημιτελικό

    Με ΝΟ Χίου στον ημιτελικό

    Οι Κορασίδες του Θρύλου έκαναν το "4 στα 4" και θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (09:00) τις νησιώτισσες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ