ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Απίστευτα γεγονότα!

Απίστευτα γεγονότα!

Σε εξέλιξη είναι η τελική φάση του πρωταθλήματος Μίνι Κορασίδων. Αλλά αυτό που έχει συμβεί χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί, δεν έχει προηγούμενο! Μάλλον ορισμένοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι σε ματς με κοριτσάκια 12 ετών θα πρέπει να έχουν πιο ανοικτό μυαλό και να μην εφαρμόζουν με το... γράμμα του νόμου τα πάντα, γιατί εκεί τα παιδιά μαθαίνουν! Διότι όσα συνέβησαν και χθες και σήμερα είναι πρωτόγνωρα!

Στο χθεσινό ματς του Ολυμπιακού με τη ΝΕΠ αποβλήθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Χατζηδάκης, στην 4η περίοδο. Και του επιβλήθηκε ποινή 2 αγωνιστικών. Σήμερα ήταν στο κολυμβητήριο, στην εξέδρα. Στον πάγκο, ως βοηθός προπονητή, ο Γιάννης Μπενόπουλος. Ο οποίος αποβλήθηκε στο δεύτερο 8λεπτο γιατί σηκώθηκε από τον πάγκο για να δώσει οδηγίες στα κορίτσια του Θρύλου. Κι αυτό γιατί βάσει κανονισμών, δεν μπορούσε. Αλλά δεν υπήρχε στον πάγκο ο πρώτος προπονητής...

Και πάμε και στο πιο ωραίο. Ο Χατζηδάκης που ήταν στην εξέδρα έδινε ορισμένες οδηγίες, καθώς ξέρει καλύτερα την ομάδα του. Και τον απέβαλλαν από το κολυμβητήριο, τον οδήγησαν για αυτό έξω από το χώρο. Με τους διαιτητές και τον αλυτάρχη να εξαντλούν κάθε αυστηρότητα.

Μάλλον δεν έχουν συναίσθηση ότι αφορά τουρνουά με μικρά κορίτσια 12 ετών, τα οποία μαθαίνουν τώρα το άθλημα και τους στέρησαν τη δυνατότητα να έχουν δίπλα τους, τον προπονητή τους, για να τους δείξει ορισμένα πράγματα, τόσο για το ματς όσο και για το μέλλον. Ορισμένοι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι επικίνδυνοι γιατί δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι με τη στάση τους κάνουν κακό στην ελληνική υδατοσφαίριση και στις Ακαδημίες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ