ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Αμέσως είπα ναι!"

Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η μεταγραφή του Μλάνταν Γιάνοβιτς στον Ολυμπιακό έκανε ακόμα πιο δυνατούς τους νταμπλούχους Ελλάδας, ενόψει της νέας σεζόν. Ο διεθνής Μαυροβούνιος περιφερειακός μίλησε στην ιστοσελίδα "vijesti.me" για την προοπτική του Θρύλου, στον οποίο δεν μπορούσε να πει όχι, όταν δέχθηκε την κρούση! Και πώς ήταν τελικά πολύ εύκολο αυτό το ναι στους "ερυθρολεύκους".

Με τον Γιάνοβιτς να αναφέρει αρχικά ότι "Η συμφωνία είναι για ένα χρόνο, με την προοπτική να επεκταθεί για ένα ακόμα. Ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά μια πολύ σοβαρή ομάδα. Απέκτησε ακόμα φέτος τον Άντρο Μπούσλι, τον Άλμπερτ Εσπανιόλ, ενώ παρέμεινε στην ομάδα ο Γιόσιπ Πάβιτς. Ακόμα στο ρόστερ είναι οι καλύτεροι Έλληνες παίκτες και βλέπω ως μεγάλη πρόκληση να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό"!

Ο Μαυροβούνιος σχολίασε ότι "Είχα δεχθεί κρούση από τη Σαβόνα για να επιστρέψω στην Ιταλία, όμως όταν έφτασε η πρόταση του Ολυμπιακού δεν ήταν εύκολο να αρνηθώ. Με πήρε προσωπικά τηλέφωνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο κ. Βλάχος, που είναι επίσης και ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας. Με τη συζήτηση που κάναμε κατάλαβα ότι η ομάδα έχει σοβαρές βλέψεις. Κι όταν έμαθα για τις μεταγραφές που θα έκανε η ομάδα, δεν δίστασα ούτε δευτερόλεπτο να πω το ναι. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Είμαι έτοιμος για τη νέα πρόκληση που έχω μπροστά μου".

Σε ό,τι αφορά το Champions League της νέας σεζόν, ο Γιάνοβιτς έκανε την ανάλυσή του. "Ο Ολυμπιακός θα κάνει και πάλι την προσπάθειά του για να κατακτήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο και έχει πιθανότητες. Σίγουρα, μεγάλο φαβορί είναι η Προ Ρέκο. Υπάρχουν ακόμα δυνατές ομάδες όπως η Γιούγκ και η Σόλνοκ. Θα έχει πάντως, μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η διοργάνωση, τη νέα σεζόν".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Μεταγραφάρα ολκής!

    Μεταγραφάρα ολκής!

    Διαβάστε λεπτομέρειες για τον κορυφαίο παικταρά Γιάνοβιτς που θα φορέσει το ερυθρόλευκο σκουφάκι!

  • Νέο

    Νέο "μπαμ" με Γιάνοβιτς!

    Ο διεθνής Μαυροβούνιος περιφερειακός ενισχύει ακόμα περισσότερο το ήδη πανίσχυρο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ