ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μεταγραφάρα ολκής!

Μεταγραφάρα ολκής!

Μλάνταν Γιάνοβιτς λοιπόν στον Ολυμπιακό! Μεταγραφή ενός παίκτη top class για την ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου, η οποία ήδη έχει ισχυροποιήσει σε υπερθετικό βαθμό το ρόστερ της, σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Η ομάδα που εντυπωσίασε ολόκληρη την Ευρώπη με την πορεία της και έφτασε αήττητη μέχρι τον τελικό του Champions League, αποδεικνύει έμπρακτα ότι στόχος είναι το ευρωπαϊκό που χάθηκε στις λεπτομέρειες στον τελικό με τη Γιούγκ.

Αναμφίβολα η τελευταία χρονικά προσθήκη του διεθνή Μαυροβούνιου αποτελεί μια τεράστια ακόμα κίνηση. Ο Θρύλος "γεμίζει" το ρόστερ του με περισσότερη ποιότητα, με μεγαλύτερη εμπειρία (σ.σ.: που ούτως ή άλλως αποκτήθηκε και με τη φετινή πορεία μέχρι τον τελικό) καθώς οι νεοαποκτηθέντες πολίστες έχουν τεράστιες παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο του παγκόσμιου και ευρωπαϊκού πόλο, τόσο με τις εθνικές τους ομάδες όσο και με τους συλλόγους.

Ποια είναι τώρα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Μλάνταν Γιάνοβιτς;

Πρόκειται για ένα παίκτη που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας. Είναι πολύ δυνατός, κολυμπάει γρήγορα, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως δεύτερος φουνταριστός. Παράλληλα είναι πολύ καλός και στην άμυνα.

Βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της εθνικής Μαυροβουνίου. Σκοράρει με ευχέρεια και παίρνει τις προσπάθειες σε κρίσιμες φάσεις, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. Με λίγα λόγια είναι ένας πλήρης παίκτης κορυφαίου επιπέδου!

Μια ακόμα τεράστια μεταγραφική κίνηση από τη διοίκηση του Ολυμπιακού!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Αμέσως είπα ναι!"

    Η συνέντευξη του Μλάνταν Γιάνοβιτς στο "vijesti.me". Πρόκληση για την καριέρα του ο Ολυμπιακός.

  • Νέο

    Νέο "μπαμ" με Γιάνοβιτς!

    Ο διεθνής Μαυροβούνιος περιφερειακός ενισχύει ακόμα περισσότερο το ήδη πανίσχυρο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ