ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έρχεται και 4ος ξένος!

Έρχεται και 4ος ξένος!

Εδώ και αρκετές ημέρες έχουμε αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα. Πέρσι έφτασε αήττητη στον τελικό του LEN Champions League, αλλά στις λεπτομέρειες δεν ήρθε η κατάκτηση του τίτλου. Φέτος ο πήχης έχει ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Η παραμονή του Πάβιτς, οι μεταγραφές των Μπούσλιε και Εσπανιόλ αλλά ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Ο Θρύλος δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις κινήσεις ενίσχυσης. Έρχεται και μια ακόμα από το εξωτερικό.

Διότι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν είναι να βρίσκεται και πάλι στο Final-6 της Βουδαπέστης, ολοκληρώνοντας την παρουσία του εκεί με ό,τι του έλειψε φέτος. Δηλαδή τη μεγάλη κούπα στην Ευρώπη. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη κάνει σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ τους, ενώ κράτησαν τους παίκτες που είναι πρωτοκλασάτοι, που κάνουν τη διαφορά και αποτελούν τον "κορμό", τόσο του Θρύλου όσο και της εθνικής ομάδας.

Επειδή, όμως, οι βασικοί τους αντίπαλοι στην Ευρώπη έχουν περισσότερους ξένους, η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με τον προπονητή Θοδωρή Βλάχο αποφάσισαν να γίνει ακόμα μια προσθήκη ξένου αθλητή, ο οποίος θα πλαισιώσει την αφρόκρεμα των Ελλήνων αθλητών αλλά και των Παγκοσμίου φήμης ξένων, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ. Το όνομά του θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και είναι σίγουρο πώς θα προκαλέσει κι αυτό αίσθηση στο χώρο της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Αίσθηση με Μπούσλιε!

    Αίσθηση με Μπούσλιε!

    Στην Κροατία κάνουν αναφορά στη μεταγραφή του "αδιαμφισβήτητα ποιοτικού αμυντικού" που πήρε ο Ολυμπιακός...

  • Κάνουν τον Θρύλο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ!

    Κάνουν τον Θρύλο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ!

    Εσπανιόλ και Μπούσλιε ενισχύουν αφάνταστα το ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του Θρύλου...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ