ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η κορυφή ανήκει στο Θρύλο!

Η κορυφή ανήκει στο Θρύλο!

Νταμπλ στο πόλο Ανδρών, πρωτάθλημα στο πόλο Γυναικών (σ.σ.: δεν έχει Κύπελλο Ελλάδας), τελικός στο LEN Champions League το ανδρικό τμήμα, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ το γυναικείο. Η κυριαρχία του Ολυμπιακού στην υδατοσφαίριση είναι αδιαμφισβήτητη.

Και αυτό αποδεικνύεται και στην ανάδειξη των κορυφαίων για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ολυμπιακού πήραν σχεδόν όλα τα βραβεία, στην ανάδειξη των κορυφαίων από τους διαπιστευμένους αθλητικούς συντάκτες (31) στην ΚΟΕ.

** Πολυτιμότερος (MVP) πολίστας, ο Άγγελος Βλαχόπουλος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) με 10 ψήφους

** Καλύτερος Τερματοφύλακας, ο Γιόσιπ Πάβιτς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) με 19 ψήφους.

** Καλύτερος Προπονητής, ο Θόδωρος Βλάχος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) με 20 ψήφους.

** Πολυτιμότερη (MVP) πολίστρια, η Αλεξάνδρα Ασημάκη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) με 15 ψήφους.

** Καλύτερος Προπονητής, ο Χάρης Παυλίδης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) με 18 ψήφους.

Στη μοναδική ψηφοφορία που δεν πρώτευσε παίκτης/παίκτρια από το Θρύλοι ήταν σε ό,τι αφορά την καλύτερη τερματοφύλακα στην Α1 πόλο Γυναικών. Με τη Χρυσή Διαμαντοπούλου δεύτερη με 12 ψήφους. Να σημειώσουμε ακόμα πώς σε όλες τις κατηγορίες, πίσω από τους κορυφαίους, και οι επόμενοι ήταν στην πλειοψηφία αθλητές και αθλήτριες από τον Ολυμπιακό.

Όλοι τους, όπως και οι πρώτοι σκόρερ των δύο Πρωταθλημάτων (σύνολο αγώνων), δηλαδή ο Γιάννης Φουντούλης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) με 100 γκολ και η Αλεξάνδρα Ασημάκη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) με 97 γκολ, θα τιμηθούν από την ΚΟΕ στην Κλήρωση των Πρωταθλημάτων Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (2016-17).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Αίσθηση με Μπούσλιε!

    Αίσθηση με Μπούσλιε!

    Στην Κροατία κάνουν αναφορά στη μεταγραφή του "αδιαμφισβήτητα ποιοτικού αμυντικού" που πήρε ο Ολυμπιακός...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ