ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ένας φίλος από τα... παλιά

Ένας φίλος από τα... παλιά
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Την περασμένη σεζόν ο Νίκολα Ράντζεν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, αλλά λίγο πριν το φινάλε της οι νταμπλούχοι Ελλάδας έλυσαν πρόωρα το συμβόλαιό του, καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο για απαγορευμένες ουσίες.

Παρόλα αυτά, ο Σέρβος είχε άριστες σχέσεις τόσο με τους ανθρώπους του συλλόγου όσο και με τους πρώην συμπαίκτες του. Ο ίδιος έδωσε το "παρών" στη Βουδαπέστη για να παρακολουθήσει από κοντά το Final-6 του Champions League. Και την Κυριακή το μεσημέρι επισκέφτηκε τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο Σέρβος πολίστας συνομίλησε για λίγα λεπτά με τους πολίστες του Θρύλου, καθώς σχεδόν με όλους αγωνίστηκε μαζί την περασμένη σεζόν. Με αυτόν που είχε ιδιαίτερη συνομιλία ήταν με τον αρχηγό Βαγγέλη Δελακά. Εξάλλου, αγωνίζονται στην ίδια θέση και περνούσαν πολλές ώρες μαζί, στην προπόνηση.

Λίγο πριν αποχωρήσει από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού, ευχήθηκε στους παλαιούς συμπαίκτες του, την επόμενη χρονιά να φτάσουν ως το τέλος, όχι μόνο στον τελικό, και να κατακτήσουν τη μεγάλη κούπα, σε επίπεδο συλλόγων, στο ευρωπαϊκό πόλο!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η ευχή του Ζόλταν Κάσας

    Η ευχή του Ζόλταν Κάσας

    Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2002 με τον Ολυμπιακό, Ούγγρος προπονητής, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε Βλάχο και Μάζη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ