ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο νόμος του Θρύλου και σήμερα, σε ΓΕΜΑΤΟ Παπαστράτειο!

Ο νόμος του Θρύλου και σήμερα, σε ΓΕΜΑΤΟ Παπαστράτειο!

Ματσάρα Νο2, με τη Ρόμα αυτή τη φορά, για τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης, στην Ευρωλίγκα (17:30) και ο ΛΑΟΣ του Θρύλου πρέπει να είναι εκεί! Μετά την εύκολη νίκη επί της Τεράσα, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα του πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, δίνει συνέχεια στην ευρωπαϊκή περιπέτειά της, με τη μεγάλη μάχη, απέναντι στη Ρόμα! Ο Θρύλος θέλει να κάνε το «2 στα 2» στην Ευρωλίγκα και για να το πετύχει αυτό, χρειάζεται, πέρα από την καλή αγωνιστική εικόνα του και… κάτι ακόμη! Χρειάζεται ΓΕΜΑΤΟ το κολυμβητήριο του Πειριά. Χρειάζεται ΚΑΥΤΟ το Παπαστράτειο!

Ο λαός του Ολυμπιακού ξέρει να δημιουργεί ατμόσφαιρα όπως κανείς άλλος. Και οφείλει απόψε να το δείξει ξανά και να δώσει στην ομάδα του Χάρη Παυλίδη, αυτό που χρειάζεται, για να συνεχίσει όπως πρέπει στην ευρωπαϊκή της περιπέτεια! Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πιο δυνατός με τον κόσμο του. Αποδεδειγμένα. Και πρέπει σήμερα το απόγευμα το Παπαστράτειο να… κοχλάζει!

Και σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παπαστράτειο! Η ομάδα είναι έτοιμη για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την πρωτιά του ομίλου της Ευρωλίγκας και για να το πραγματοποιήσει, θέλει τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο πλευρό της!

ΠΑΜΕ!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ