ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για τη ματσάρα

Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για τη ματσάρα

Μετά την άνετη νίκη με 27-4 επί του Άρη στο Παπαστράτειο, για την 5η αγωνιστική της Α1, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στην Ευρώπη. Η αποστολή του Θρύλου βρίσκεται στη Σερβία, όπου την Τρίτη το βράδυ (9/11, 20:45, ΕΡΤ3) αντιμετωπίζει τη Νόβι Μπέογκραντ, στην πρώτη πολύ δυνατή μονομαχία της πρώτης σεζόν, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στην πρεμιέρα, ο Ολυμπιακός του Θοδωρή Βλάχου είχε νικήσει εύκολα με 20-9 τη Ντιναμό Τιφλίδας και θέλει να κάνει το 2/2 στη διοργάνωση. Άλλωστε, ο Θρύλος στοχεύει ψηλά φέτος στην Ευρώπη.

Να σημειωθεί πως δεν βρίσκεται στο Βελιγράδι με την «ερυθρόλευκη» αποστολή ο Γιώργος Δερβίσης, ο οποίος θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική της ποινής του, αλλά και ο Γιάννης Σύρμας.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκο Μπίγιατς, Αχιλλέας Γραμματικός, Τζούρο Ράντοβιτς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Κωνσταντίνος Γούβης, Νίκος Γκίλλας, Άντρο Μπούσλιε, Κώστας Μουρίκης, Φίλιπ Φιλίποβιτς, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Ζερδεβάς, Κωνσταντίνος Μαθιόπουλος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ