ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πανέτοιμος για τον ημιτελικό

Πανέτοιμος για τον ημιτελικό

Αύριο βράδυ ο Ολυμπιακός θα κάνει το πρώτο βήμα για να περάσει στον τελικό. Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν την προτελευταία τους προπόνηση ενόψει ημιτελικού, καθώς το πρωί της Παρασκευής θα γίνει ένα χαλάρωμα. Λογικό καθώς απόψε ο Θρύλος θα μάθει τον αντίπαλό του. Το βράδυ διεξάγεται ο προημιτελικός της Ζόλνοκ με την Μπαρτσελονέτα και η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από αυτό το ζευγάρι, θα βρεθεί στο δρόμο των νταμπλούχων Ελλάδας.

Οι καιρικές συνθήκες είναι κάπως περίεργες στη Βουδαπέστη, αλλά αυτό δεν έχει αποτελέσει πρόβλημα για τον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες του. Διότι τη μια βρέχει, την άλλη βγάζει ήλιο, με την εναλλαγή αυτή –στα καιρικά φαινόμενα- να είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο το πρωινό της Πέμπτης στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Η προπόνηση κράτησε σχεδόν μιάμιση ώρα, ενώ οι τελευταίες λεπτομέρειες θα ρυθμιστούν στο αυριανό χαλάρωμα. Κι αυτό καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα ξέρουν εάν θα αναμετρηθούν με τη Ζόλνοκ ή την Μπαρτσελονέτα στον ημιτελικό και θα κάνουν ορισμένα, πιο "εξιδεικευμένα" πράγματα, κάτι που έχει σχέση αποκλειστικά με το "εμπόδιο" της Παρασκευής. Διότι άλλα πράγματα έχει κατά νου ο Βλάχος για το πώς θα αγωνιστεί η ομάδα του κόντρα στους Ούγγρους κι άλλα για μια ενδεχόμενη –3η για φέτος- αναμέτρηση με τους Ισπανούς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η Ζόλνοκ στο δρόμο του

    Η Ζόλνοκ στο δρόμο του

    Αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό της Παρασκευής (20:00), καθώς νίκησε 7-5 την Μπαρτσελονέτα.

  • Μαζί με την Προ Ρέκο

    Μαζί με την Προ Ρέκο

    Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν την ίδια ώρα προπόνηση με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

  • "Συγχαρητήρια κόουτς"

    Ο Ντούσκο Πιέτλοβιτς συνεχάρη τον Θοδωρή Βλάχο για το νταμπλ που έκανε, αήττητος, ο Ολυμπιακός.

  • Ένα ματς υπάρχει...

    Ένα ματς υπάρχει...

    Αυτός είναι ο… τελικός για τους νταμπλούχους, το βράδυ της Παρασκευής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ