ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ρεσιτάλ άμυνας!

Ρεσιτάλ άμυνας!

Το απόλυτο σερί του Ολυμπιακού στη φετινή Α1 πόλο Ανδρών συνεχίστηκε και το απόγευμα του Σαββάτου. Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν μια ακόμα καλή... προπόνηση ενόψει Ριέκα. Νίκησε με το ευρύ 14-2 τον φορμαρισμένο Υδραϊκό και σημείωσαν την 21η τους νίκη σε 21 αναμετρήσεις. Άνετη επικράτηση με "όπλο" την άμυνα για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου που για 3 οκτάλεπτα κράτησε το μηδέν στην άμυνα!

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αγωνίστηκαν χωρίς τον Κροάτη τερματοφύλακα Πάβιτς και τον Ισπανό περιφερειακό Μάγιαρακ που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών του. Όμως είχαν μεγάλη διάθεση στην άμυνα και προσήλωση, ενώ στην επίθεση καθαρό μυαλό και πήγαν σε σωστές επιθέσεις, έχοντας τις κατάλληλες επιλογές στην τελική προσπάθεια.

Κι όταν για 24 λεπτά κρατάς το μηδέν στην άμυνα, απέναντι στον φορμαρισμένο Υδραϊκό που είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας, τότε είναι λογικό να φτάνεις σε αυτό το 14-2. Κι αυτό που έχει για μια ακόμα φορά ο Ολυμπιακός επιθετικά ήταν ο πλουραλισμός με 6 παίκτες να σκοράρουν. Μάλιστα, τα 4 από τα 14 γκολ ήρθαν από τη θέση του φουνταριστού.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-2, 0-6, 2-4.

Υδραϊκός: Φλέγκας, Καϊάφας, Ποταμιάνος, Λ. Μαυρωτάς, Δανουρδής, Μπλάνης, Λουϊζίδης, Αργυρόπουλος, Φώσκολος 1, Γ. Μαυρωτάς, Λιαπάκης 1, Μυγόπουλος, Στελάτος, Τσαχειλίδης.

Ολυμπιακός: Γαλανόπουλος, Δερβίσης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Σμιθ, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Γούνας 3, Βλαχόπουλος 4.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ