ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

H σημαία στον ιστό της! Ανανέωσε με τον Θρύλο η Μ. Πλευρίτου!

H σημαία στον ιστό της! Ανανέωσε με τον Θρύλο η Μ. Πλευρίτου!

Η σημαία θα μείνει στον ιστό της! Ο λόγος για την αρχηγό της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Μαργαρίτα Πλευρίτου. Η Ελληνίδα φουνταριστή θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς της για 14η σερί χρονιά, όπως ανακοίνωσε σήμερα (30/6) ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Η πολύμπειρη αθλήτρια που βρίσκεται στην ομάδα από το 2011 και έχει κατακτήσει μαζί της τα πάντα, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο λιμάνι και τη νέα χρονιά.

Μια χρονιά, που οι «ερυθρόλευκες» όχι απλά θέλουν να κάνουν το νταμπλ, αλλά και να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Η αρχηγός υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 14η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Μαργαρίτας Πλευρίτου: «Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο. Αυτή η ανανέωση σηματοδοτεί την 14η συνεχόμενη χρονιά μου με την ομάδα. Η χαρά ο ενθουσιασμός και η θέληση να συνεχίζω να αγωνίζομαι με τα χρώματα του Ολυμπιακού παραμένει ίδια, όλα αυτά τα χρόνια.  Ανυπομονώ για τις προκλήσεις που μας περιμένουν τη νέα σεζόν».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ