ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στον Θρύλο η σπουδαία Ραϊκρόου!

Στον Θρύλο η σπουδαία Ραϊκρόου!

Μετά την αποχώρηση της Ιωάννας Σταματοπούλου, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού κινήθηκε «αστραπιαία» και βρήκε την αντικαταστάτριά της και μάλιστα, από το «πάνω ράφι». Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επόμενα δύο χρόνια, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα έχουν κάτω από τα δοκάρια τους την σπουδαία Αμερικανίδα, με γαλλικό διαβατήριο, Μάια Ραϊκρόου!

Η τερματοφύλακας της Εθνικής Γαλλίας είναι, πλέον, «ερυθρόλευκη». Και αυτό, διότι η Ραϊκρόου υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Θρύλο!

Σπουδαία ενίσχυση για τον Ολυμπιακό, καθώς έκανε δικιά του μία από τις κορυφαίες τερματοφύλακες του γυναικείου πόλο!

Με την μεταγραφή της Ραϊκρόου, ο Θρύλος δείχνει ότι έχει ψηλά τον πήχη και για την επόμενη σεζόν και αναμένεται να συνεχίσει τα δυνατά «χτυπήματα», στον καλοκαιρινό σχεδιασμό του ρόστερ του.

Η νέα τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» γεννήθηκε το 1995, στις 19/3, αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο NCAA με το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, ενώ κατέκτησε έξι πρωταθλήματα Γαλλίας με την Λιλ. Επίσης, η νέα γκολκίπερ του Ολυμπιακού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική ΗΠΑ στο World League στην Κίνα, το 2017 και ήταν βασική στην Εθνική Γαλλίας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα (θα δώσει το «παρών» και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το καλοκαίρι).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ