ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καλή η μεταγραφολογία αλλά προέχει το πρωτάθλημα!

Καλή η μεταγραφολογία αλλά προέχει το πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του στους τελικούς της Volley League Ανδρών και εν προκειμένω στον τρίτο τελικό, στοχεύοντας να κάνει το 2-1 στη σειρά και να κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η οποία προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Είναι πιο πάνω από μεταγραφολογία και ονόματα, διότι υπάρχει ένας στόχος που πρέπει να επιτευχθεί.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι η ομάδα κοιτάει και την επόμενη μέρα, έχοντας ξεκινήσει ως ένα σημείο τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Μέχρι ένα σημείο γιατί όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στους τελικούς και στο πώς ο Θρύλος θα καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφή, για να σηκώσει το 31ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στο βόλεϊ Ανδρών.

Όλα αυτά τα αναφέρουμε, διότι έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία το τελευταίο 24ωρο για πιθανή επιστροφή του Μίταρ Τζούριτς στο λιμάνι, έπειτα από 12 χρόνια διεθνούς καριέρας στο εξωτερικό. Και όπως φαίνεται η επιστροφή του 34χρονου κεντρικού ίσως πάρει «σάρκα και οστά», αφού πρώτα ο Ολυμπιακός αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ