ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Εισιτήρια έως τις 16:30 στο Τμήμα Μελών και έπειτα έξω από το Ρέντη!

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Εισιτήρια έως τις 16:30 στο Τμήμα Μελών και έπειτα έξω από το Ρέντη!

H ώρα της πρώτης «μάχης» των τελικών της Volley League μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, έφτασε και είναι είναι εδώ! Η διάθεση όσων εισιτηριών έχουν απομείνει συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι την έναρξη του πρώτου τελικού στο Ρέντη. 

Συγκεκριμένα, η διάθεση των εισιτηρίων του πρώτου τελικού της Volley League θα γίνεται από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων, στο «Γ. Καραϊσκάκης» μέχρι τις 16:30, αλλά και από το ίντερνετ (www.olympiacossfp.gr και από την Ticketmaster). Από εκεί και πέρα, η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί έξω από το Ρέντη, όπου θα διεξαχθεί το αποψινό ματς. Φυσικά η θέση όλων είναι στο Ρέντη και δίπλα στην ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι. 

Θυμίζουμε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, καθώς ισχύει και η Κάρτα Μέλους:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για τον 1ο τελικό των playoffs της Volleyleague Ανδρών απέναντι στον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (18/04/2023) και ώρα 19:15 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη»  ενημερώνει τους φιλάθλους του τα εξής:

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται από την Μεγάλη Τετάρτη (12/04/2023):

Α) Μέσω internet (www.olympiacossfp.gr) και από την Ticketmaster καθημερινά, όλο το 24ώρο και έως την εξάντλησή τους.

Για αγορά εισιτηρίων, μέσω internet, πατήστε ΕΔΩ.

Β) Από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ.Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 19-Εμπορική Στοά) καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:  10€ (Θύρα 1, Θύρα 2), 15€ (VIP), 30€ (Baseline-Court Seats).

*Στον 1o τελικό των playoffs ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στη Θύρα 3 και στη Θύρα 7 με την επίδειξη της Κάρτα Μέλους, μέχρι την κάλυψη της πληρότητας των θέσεων

(www.olympiacossfp.gr και από την Ticketmaster).
 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ