ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ο πρώτος τίτλος του Ολυμπιακού"

Τον πρώτο του τίτλο στην άμμο κατέκτησε ο Ολυμπιακός με τους Κώστα Ταμπουρατζή και Μενέλαο Κοκκινάκη. Οι δυο τους στάθηκαν στο γεγονός ότι ο Θρύλος πρωταγωνιστεί παντού, ενώ σχολίασαν πώς περιμένουν και το σχετικό πριμ από τον team manager της ομάδας, τον Νίκο Μαντούβαλο.

"Χαρήκαμε πολύ για αυτές τις νίκες. Δεν ήταν πρωταρχικός μας στόχος να νικήσουμε στο τουρνουά, αλλά αφού τα καταφέραμε σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι. Νομίζω πως είναι ο πρώτος τίτλος του Ολυμπιακού που έρχεται χωρίς... προπόνηση και θα πούμε στον Νίκο Μαντούβαλο να ετοιμάζει το πριμ (γέλια)" ανάφερε ο Ταμπουρατζής, για να συμπληρώσει ο Κοκκινάκης ότι "Συμφωνώ απόλυτα με τον Κώστα. Θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους που οργάνωσαν την διοργάνωση, όπως επίσης και τους αντιπάλους μας Δημητριάδη και Κασαμπαλή, είναι εξαιρετικά παιδιά και αθλητές. Χαρούμενοι για την συμμετοχή και διπλά χαρούμενοι για την πρώτη θέση".

Οι δύο αθλητές του Ολυμπιακού εξασφάλισαν και μία θέση στο Παγκύπριο πρωτάθλημα με τον Ταμπουρατζή να δηλώνει έτοιμος για την συμμετοχή, σε αντίθεση με τον Κοκκινάκη που δεν γνωρίζει αν θα μπορεί να ταξιδέψει στην Κύπρο, λόγω υποχρεώσεων με τον Ολυμπιακό. Ο πρώτος επισήμανε πως "Εγώ θέλω πάρα πολύ να αγωνιστώ, δούλευα 4 χρόνια στην Κυπριακή Ομοσπονδία και έχω μόνο φίλους εκεί" για να συμπληρώσει ο Μένιος ότι "Βλέπουμε κάθε μέρα ξεχωριστά, θα δούμε μέχρι τότε (γέλια)".

Τη Δευτέρα ξεκινούν τα camp του Ολυμπιακού από το νέο τμήμα του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, το beach volley. Με τον Κώστα Ταμπουρατζή που είναι ο υπεύθυνος, να τονίζει για τη διοργάνωση στα "Βοτσαλάκια" πως "Αύριο ξεκινάμε το καμπ του Ολυμπιακού για το μπιτς βόλεϊ. Είναι η πρώτη δραστηριότητα του συλλόγου στην άμμο και είμαστε ενθουσιασμένοι".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Κούπα στο beach volley!

    Κούπα στο beach volley!

    Το δίδυμο των Κοκκινάκη-Ταμπουρατζή νικητές στο Beach Volley League, στο Καράβι του Σχοινιά.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ