ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ισχυρός αντίπαλος, αλλά ισχυρός και ο Θρύλος!

Ισχυρός αντίπαλος, αλλά ισχυρός και ο Θρύλος!

Την γνώριμη από την περσινή σεζόν και ισχυρή Σουργκούτ, έφερε ως αντίπαλο του Ολυμπιακού, η κλήρωση του Cev Cup Aνδρών. Οι "ερυθρόλευκοι" στάθηκαν από τη μια… τυχεροί καθώς πέρασαν άνευ αγώνα από τη φάση "1/32" της διοργάνωσης στη φάση "1/16"  ωστόσο θα βρουν στο δρόμο τους την Ρώσικη η ομάδα που θεωρείται από τις πλέον ισχυρές και πέρσι έφτασε μέχρι τους τελικούς. Άτυχοι λοιπόν υπό την έννοια ότι κληρώθηκαν με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο κόντρα στον οποίο ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικοί πέρσι και έχασαν στις λεπτομέρειες την πρόκριση στους "4".  Ωστόσο τη φετινή σεζόν με την ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ Ανδρών και την τεράστια ισχυροποίηση του ρόστερ έχει σαφώς πολύ σημαντικές και βάσιμες ελπίδες πρόκρισης από τις διπλές αναμετρήσεις με τους Ρώσους. Και σε περίπτωση που ο Θρύλος εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα έχει ανοίξει ο δρόμος για μεγάλα πράγματα….

Στο Μελίνα Μερκούρη το πρώτο ματς στις 3 με 5 Ιανουαρίου και η ρεβάνς στο Σουργκούτ στο διάστημα 17 με 19 Ιανουαρίου.

Δείτε και την ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη (www.osfp.gr): "Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η κλήρωση για το CEV Cup Ανδρών. Ο αντίπαλος που θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού είναι η Gazprom-Ugra Surgut για την φάση «1/16» της διοργάνωσης, καθώς ο σύλλογος μας πέρασε άνευ αγώνα από την φάση 1/32.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» το διάστημα 3 με 5 Ιανουαρίου και η ρεβάνς στο Σουργκούτ το διάστημα 17 με 19 Ιανουαρίου.

Η ισχυρή Ugra Surgut βρέθηκε και την περσινή σεζόν στο δρόμο του Ολυμπιακού. Στις διπλές αναμετρήσεις για τη φάση των «8» ο Θρύλος ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός απέναντι στην ομάδα που έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Ένα βήμα τη φορά"

    Ο Φλάβιο Γκουλινέλι για την κλήρωση του Ολυμπιακού στο CEV Cup με τη ρωσική Σουργκούτ...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ