ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ερασιτέχνης: Μέρα γεμάτη Θρύλο και με «αιώνιο» ντέρμπι! (photos)

Ερασιτέχνης: Μέρα γεμάτη Θρύλο και με «αιώνιο» ντέρμπι! (photos)

Ο Ολυμπιακός σε βόλεϊ Γυναικών, Ανδρών και μπάσκετ Γυναικών έχει σήμερα πολύ δυνατά ματς! Δείτε τι παίζει και που! Ξεχωρίζει το ντέρμπι με ΠΑΟ στον «Άγιο Θωμά».

Στις 15:00 (live στο gavros.gr) το ματς του Θρύλου για τη Volleyleague Γυναικών, με τον «πελάτη» Παναθηναϊκό! Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα με τον Κάρλο Παρίζι στον πάγκο και να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα των «πράσινων». Ο Θρύλος έχει την ευκαιρία να περάσει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα σε περίπτωση καθαρού «τρίποντου» αφού βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 27 βαθμούς, έναν μακριά από την πρώτη.

 

 

Απέναντι στη Ναντέζντα στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ (18:30/FIBA TV/gavros.gr) το σημερινό μεγάλο ματς της ομάδας του Ζίμπαρτς! Οι «ερυθρόλευκες» που έχουν εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική, με το διπλό στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης, χρειάζονται μια υπέρβαση, δηλαδή νίκη με 19 πόντους διαφορά για να τερματίσουν στην πρώτη θέση, απέναντι στον πιο ισχυρό και με μεγαλύτερο μπάτζετ αντίπαλο.

 

 

Απέναντι στη Μονπελιέ (21:00) στη Γαλλία, στο πρώτο ματς για τους «32» του CEV Cup, ο Θρύλος θέλει να βάλει βάσεις πρόκρισης! Οι πρωταθλητές Ελλάδας ταξίδεψαν χωρίς τους Νίκολα Μιγιαήλοβιτς και Δημήτρη Τζιάβρα στη Γαλλία και θέλουν να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (7/12) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη»!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ