ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός | Βόλεϊ: Στη μάχη Γυναίκες και Άνδρες! (photos)

Ολυμπιακός | Βόλεϊ: Στη μάχη Γυναίκες και Άνδρες! (photos)

Φουλ δράση έχει σήμερα ο Θρύλος και στο βόλεϊ! Λιγκ Καπ οι Άνδρες με τον ΠΑΟΚ στις 16:00 (ΕΡΤ Sports/live streaming gavros.gr) και με τη Θέτιδα οι Γυναίκες για τη Volleyleague (20:00). Στο Ρέντη και τα δύο ματς!

Βόλεϊ Ανδρών

Στην άκρη τώρα Ευρώπη και Πρωτάθλημα. Ώρα για Λιγκ Καπ και το ματς με τον ΠΑΟΚ! Πρώτο σερβίς στις 16:00 στο Ρέντη (ΕΡΤ Sports/live streaming gavros.gr)!

Σε αυτόν τον πρώτο αγώνα της Α’ Φάσης της διοργάνωσης οι πρωταθλητές θέλουν τη νίκη για να αποκτήσουν το προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του δεύτερου αγώνα που θα διεξαχθεί την μεθεπόμενη Κυριακή (14/11) στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο μετά την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η προσοχή των «ερυθρόλευκων» θα στραφεί στον επαναληπτικό που μεσολαβεί με τη Χεμπάρ Παζαρντζίκ ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (10/11) στις 19:00 στο Ρέντη.

 

 

Βόλεϊ Γυναικών

Μάχη και για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών! Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Volleyleague, υποδέχεται την Κυριακή (7/11) τη Θέτιδα στις 20:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», και θέλει να γράψει μόνο νίκη.

Οι «ερυθρόλευκες» μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας τους στη προκριματική φάση του Champions League, θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τη Ζοκ Ουμπ και να επιστρέψουν στις νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ