ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τι έγινε καρντάσια, πάει και ο Στεφάνου;

Τι έγινε καρντάσια, πάει και ο Στεφάνου;

Έπαιξε αρκετά την προηγούμενη εβδομάδα στις εφημερίδες και τα μέσα και δη του Βορρά, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ντίμα Φιλίποφ. Εδώ στο redking.gr διαβάσατε από την πρώτη στιγμή ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την ομάδα της καρδιάς του για άλλη ελληνική ομάδα. Όπερ και εγένετο αφού ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα χθες την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διεθνή πασαδόρο.

Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική «ερυθρόλευκη»… επικράτηση σε βάρος των Θεσσαλονικέων αφού ο Γιώργος Στεφάνου αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση των Πειραιώτων. Για τον έμπειρο λίμπερο είχε επίσης ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ και μέχρι τη χθεσινή ημέρα διαβάζαμε στα ρεπορτάζ από την συμπρωτεύουσα ότι η περίπτωσή του απασχολεί ζωηρά τον ΠΑΟΚ.

Η κατάληξη της συγκεκριμένης περίπτωσης ποια ήταν; Να ανακοινωθεί και αυτός χθες από τον Ολυμπιακό.

Για τον Σαββίδη… στεναχωριόμαστε που ήθελε να κάνει όπως διαβάζαμε και καλά «κάζο» στον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό μέσω… βόλεϊ τρομάρα του! Και καλά με την «αρπαγή» του Φιλίποφ, αλλά βλέπουμε ότι ο ένας μετά τον άλλον, οι παίκτες μεταξύ Θρύλου και ΠΑΟΚ επιλέγουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο μεγάλο Λιμάνι.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ