ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανανέωσε και ο Κοκκινάκης

Ανανέωσε και ο Κοκκινάκης

Τη φανέλα του Ολυμπιακού για μια ακόμα σεζόν θα φορά ο Μενέλαος Κοκκινάκης. Ο διεθνής ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο την Τετάρτη και παραμένει στο Λιμάνι για μια ακόμα χρονιά.

Με τη σχετική ανακοίνωση από την πλευρά των "ερυθρολεύκων" να αναφέρει ότι "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μενέλαο Κοκκινάκη. Ο διεθνής ακραίος που ξεκίνησε την πορεία του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού σε ηλικία 11 ετών, θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο σύλλογο μας".

Κάτι που ήθελε πάρα πολύ και ο ίδιος ο παίκτης. Εξάλλου, μια ζωή στον Ολυμπιακό είναι, δεν θα μπορούσε να αφήσει κι εκείνος το Λιμάνι της καρδιάς του. Κι όπως τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό.

Η εξέλιξη της προηγούμενης χρονιάς μας δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για να επιστρέψουμε στην κορυφή σε όλα τα επίπεδα, κατακτώντας όλους τους εγχώριους τίτλους και πραγματοποιώντας μια καλύτερη από την περσινή πορεία στην Ευρώπη".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ