ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο Λιμάνι της καρδιάς του!

Στο Λιμάνι της καρδιάς του!

Το είχαμε αναφέρει από την περασμένη εβδομάδα. Γελάσαμε όταν διαβάσαμε για… μπάσιμο του ΠΑΟΚ για τον Φιλίποφ. Στο redking.gr είχαμε επισημάνει πώς "τον Ντίμα τον ρωτήσατε;", συμπληρώνοντας ότι ο διεθνής πασαδόρος δεν υπήρχε περίπτωση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για άλλη ελληνική ομάδα.

Συν τοις άλλοις, είχαμε εξηγήσει ότι ο Θρύλος είχε από το καλοκαίρι του 2015, συμβόλαιο 1+1 με τον Ντίμα, με την οψιόν ανανέωσης να ανήκει στους "ερυθρόλευκους". Κοινώς, ο Φιλίποφ θα έμεινε στον Ολυμπιακό και για τη νέα σεζόν, στο Λιμάνι της καρδιάς του.

Και σήμερα υπήρξε η επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει ότι "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντίμα Φιλίποφ. Ο διεθνής πασαδόρος, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο".

Με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να τονίζει αμέσως μετά πως "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μου έχει προσφέρει πάρα πολλά, το ξέρω και το αναγνωρίζω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και τον μάνατζερ της ομάδας Νίκο Μαντούβαλο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Τη νέα χρονιά θέλω να κατακτήσω το Πρωτάθλημα μαζί φυσικά με το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ που αποτελούν τους στόχους του Ολυμπιακού αλλά και να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ανανέωσε ο Στιβαχτής

    Ανανέωσε ο Στιβαχτής

    Τη φανέλα του Ολυμπιακού και για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά ο διεθνής πασαδόρος

  • Παρέμεινε και ο MVP!

    Παρέμεινε και ο MVP!

    Ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό…

  • Ανανέωσε και ο Κοκκινάκης

    Ανανέωσε και ο Κοκκινάκης

    Ο διεθνής ακραίος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν.

  • Ανανέωσε και ο Γκούζντα

    Ανανέωσε και ο Γκούζντα

    Ο 25χρονος λίμπερο υπέγραψε την Τρίτη το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ