ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν τα κατάφεραν

Δεν τα κατάφεραν

Σε έναν αγώνα που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμική τους, οι Κορασίδες του Ολυμπιακού έχασαν 3-0 σετ από τον Ηρακλή Κηφισιάς και τελείωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για φέτος. Οι "ερυθρόλευκες" πάλεψαν το πρώτο σετ και θα μπορούσαν να το έχουν κατακτήσει, αν δεν έκαναν κάποια λάθη ειδικά στο τέλος του σετ.

Η απώλεια του πρώτου σετ φάνηκε να επηρεάζει ξεκάθαρα τα κορίτσια του Σπύρου Σαραντίτη, που έχασαν και το δεύτερο σετ αμαχητί. Στο τρίτο σετ μπήκαν αποφασισμένες να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν, αφού και πάλι έδειξαν να μην μπορούν να συγκεντρωθούν απόλυτα. Τα αβίαστα λάθη δεν έλειψαν, με αποτέλεσμα την ήττα και τον αποκλεισμό από το Final-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-22 (25’), 25-10 (22’), 25-21 (27’).

Ηρακλής Κηφισιάς (Στ. Πολύζος): Πολίτη, Μερκουριάδη, Χούντα, Μαγγελ, Μολδοβανίδη, Κόττα, Βογιατζόγλου Αρ., Βογιατζόγλου Ιω., Βογιατζόγλου Αθ., Γκρέκα, Τσελέπη, Μπέλση, Σουρίτη, Μαντζαβίνου.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Σπ. Σαραντίτης): Γιώτα, Πάντου, Ζαμπάτη, Μιλεντίγεβιτς, Γκόλφη, Μπακιρτζόγλου, Ζουμίδη, Βασιλοπούλου, Καίσαρη, Λιόλιου, Θεοδώρου, Λουκάτου, Αδαμοπούλου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στις λεπτομέρειες...

    Στις λεπτομέρειες...

    Ήττα 3-2 για τις Κορασίδες από το Μαρκόπουλο. Αύριο (17:00) με τον Ηρακλή Κηφ. για την πρόκριση στο Final-4

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ