ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ασταμάτητες οι Κορασίδες!

Ασταμάτητες οι Κορασίδες!

Μια ακόμα νίκη για τις Κορασίδες του Θρύλου. Η ομάδα του Σπύρου Σαραντίτη πέτυχε το "2 στα 2", στον 3ο όμιλο της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά οι νεαρές "ερυθρόλευκες" είχαν περισσότερο άγχος από την πρεμιέρα.

Με αποτέλεσμα να "αφήσουν" ένα σετ, καθώς νίκησαν τον ΑΣΠ Απόλλωνα με 3-1. Και πλέον, την Παρασκευή στις 18:00 θα αναμετρηθούν με το Μαρκόπουλο, για την πρώτη θέση στον όμιλο, αφού οι δύο ομάδες έχουν το απόλυτο σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Συναρπαστικό το πρώτο σετ, με τα κορίτσια του Ολυμπιακού να το κατακτούν με 28-26 και την Ζαμπάτη να τελειώνει ιδανικά την επίθεση για το 1-0 σετ. Στο δεύτερο και με το σκορ 18-12 για τα κορίτσια του Ολυμπιακού, ένα μπλακ άουτ έφερε το ματς στο 20-20 και τελικά το σετ χάθηκε με 23-25 (1-1). Η συνέχεια, όμως, ήταν εντελώς διαφορετικό.

Διότι οι "ερυθρόλευκες" ανέβασαν... στροφές, έπαιξαν πιο ήρεμα και με πειθαρχία και το κατέκτησαν με σχετική άνεση, 25-20, με "όπλο" την αποτελεσματικότητα στην επίθεση για να κάνουν το 2-1. Και το 3-1 ήρθε με τον ίδιο τρόπο. Τα λάθη μειώθηκαν, το σερβίς των κοριτσιών του Σπύρου Σαραντίτη έγινε πιο πιεστικό και η επίθεση δούλεψε καλά για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.

Τα σετ: 28-25 (32’), 23-25 (32’), 25-20 (31’), 25-20 (25’).

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Σ. Σαραντίτης): Ζουμίδη, Βασιλοπούλου, Καίσαρη, Αδαμοπούλου, Λουκάτου, Θεοδώρου, Μιλεντίγεβιτς, Λιόλιου, Γιώτα, Πάντου, Ζαμπάτη, Μπακιρτζόγλου, Γκόλφη.

ΑΣΠ Απόλλων (Χρ. Καράβολας):  Παπαγιάννη, Μητροπούλου, Καράβολα, Σπυροπούλου, Γιαννοπούλου, Αρβανιτοπούλου, Κανίστρα, Κανελλοπούλου, Καρνάτσου, Πατρώνη, Πεφάνη, Παϊσιου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στις λεπτομέρειες...

    Στις λεπτομέρειες...

    Ήττα 3-2 για τις Κορασίδες από το Μαρκόπουλο. Αύριο (17:00) με τον Ηρακλή Κηφ. για την πρόκριση στο Final-4

  • Καλή αρχή και 3-0 σετ!

    Καλή αρχή και 3-0 σετ!

    Οι Κορασίδες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν ιδανικά την προημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ