ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν υπάρχετε πουθενά!

Δεν υπάρχετε πουθενά!

Παντού θα προσκυνάτε τον Ολυμπιακό! Θα πρέπει να το πάρετε, επιτέλους, χαμπάρι! Σε όλα τα αθλήματα, ακόμα και στις Ακαδημίες. Όπως έγινε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ Παίδων, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Όχι τίποτα άλλο, με είχαν κάνει μεγάλες... δηλώσεις για πρόκριση και τέτοια. Αλλά είπαμε!

Ούτε στους Παίδες δεν μπορείτε. Ο Ολυμπιακός δεν θα σας αφήνει να πάρετε ανάσα! Και με τη νίκη 3-1 που πέτυχε, πήρε το εισιτήριο για το Final-4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στα μέσα Μάη, αφήνοντας τους "πράσινους" με το... όνειρο!

Έτσι έγινε και το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, στο ματς που διεξήχθη στο Λίντο. Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη ήταν καλύτερη, κυριάρχησε από το ξεκίνημα του ματς και έφτασε με το σκορ που αναφέραμε παραπάνω στη νίκη και στην πρόκριση στην 4άδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Με τους νεαρούς "ερυθρόλευκους" να είναι αήττητοι στην προημιτελική και ημιτελική φάση.

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο σετ με 25-19 και το δεύτερο με 25-23. Οι "πράσινοι" μείωσαν προσωρινά σε 2-1 στα σετ, παίρνοντας το τρίτο με 23-25, αλλά η μοίρα τους δεν θα άλλαξε με τίποτα. Οι νεαροί "ερυθρόλευκοι" κατέκτησαν το τέταρτο με 25-22 και μαζί τη νίκη με 3-1 σετ και την πρόκριση για το Final-4.

Ένα ακόμα αποτέλεσμα που δείχνει ότι γίνεται άριστη δουλειά στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και ειδικά στο βόλεϊ. Μην ξεχνάμε ότι πριν από λίγες ημέρες οι Κορασίδες κατέκτησαν τον τίτλο της ΕΣΠΕΔΑ! Κάτι που πιστώνεται, βέβαια, και στη διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη που έχει επενδύσει στις Υποδομές και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Την Τετάρτη η κλήρωση

    Την Τετάρτη η κλήρωση

    Στις 4 Μαΐου θα μάθουν οι Παίδες του Θρύλου τον αντίπαλο στον ημιτελικό του Final-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

  • Με ΠΑΟ στον ημιτελικό!

    Με ΠΑΟ στον ημιτελικό!

    Η ομάδα Παίδων βόλεϊ του Θρύλου αντιμετωπίζει την Μεγάλη Πέμπτη (14:00) τους "πράσινους" στο Ηράκλειο.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ