ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρώτα Ρέντη, μετά ΣΕΦ

Πρώτα Ρέντη, μετά ΣΕΦ

Δύο σημαντικές αναμετρήσεις απόψε για τον Ολυμπιακό. Αρχικά το απόγευμα, ένα ματς "must win" για τους "ερυθρόλευκους". Ο δεύτερος ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ με το σκορ να είναι 1-0 στη σειρά υπέρ των Θεσσαλονικέων. Και στο... καπάκι, η αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ για το φινάλε του TOP-16 της Euroleague. Ο κόσμος του Θρύλου πρέπει να δώσει δυναμικά το "παρών" και στα δύο ματς.

Στο βόλεϊ γιατί είναι αγώνας δίχως... αύριο για τους "ερυθρόλευκους", στη "μάχη" για την πρόκριση στον τελικό της Volley League. Πρέπει να γεμίσει το "Μελίνα Μερκούρη", ο λαός του Θρύλου να παίξει... μπάλα, να δώσει στήριξη και ώθηση στην ομάδα και να τη βοηθήσει να πάρει τη νίκη, ώστε να ισοφαρίσει τη σειρά.

Μετά υπάρχει το τελευταίο, φετινό, ευρωπαϊκό ματς για το μπάσκετ του Ολυμπιακού. Εκεί ο κόσμος πρέπει να δώσει το "παρών" για να στείλει μήνυμα στήριξης στην ομάδα. Ένας αποκλεισμός από τα πλέι οφ της Euroleague μετά από 11 χρόνια μας έχει πειράξει, αλλά δεν είναι και η καταστροφή! Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον αθλητισμό!

Για μια ομάδα που από το 2010 και μετά έχει παίξει σε 4 τελικούς και έχει σηκώσει 2 φορές την μεγάλη κούπα! Πρέπει να είμαστε εκεί, να δείξουμε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του πώς τους εμπιστευόμαστε και πώς όλοι μαζί, μια γροθιά, με το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας, θα κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος από εδώ και πέρα κι αυτόν όλοι μαζί θα πραγματοποιήσουμε...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Μεγαλύτερη στήριξη

    Μεγαλύτερη στήριξη

    Ο κόσμος βρέθηκε την Τετάρτη στο Ρέντη, αλλά την Παρασκευή πρέπει να μην πέφτει... καρφίτσα!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ