ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με κεκτημένη ταχύτητα

Με κεκτημένη ταχύτητα

Τη Λαμία αντιμετωπίζει, εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός το βραδάκι (20:00) της Παρασκευής για την 20ή αγωνιστική της Volleyleague. Οι "ερυθρόλευκοι" που μετρούν μόνο νίκες στο δεύτερο γύρο, θέλουν να συνεχίσουν το σερί του και να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη. Χρειάζονται στα τρία ματς, μαζί με το αυριανό, 4 βαθμούς για να "κλειδώσουν" και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Δηλαδή να έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας ως το φινάλε της περιόδου, σε όλες τις φάσεις των πλέι οφ. Να θυμίσουμε ακόμα ότι μετά τη Λαμία, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19/03 τον ΠΑΟΚ στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" και την Κηφισιά (02/04) στο Ζηρίνειο.

Σε ό,τι αφορά το ματς της Παρασκευής στο "Χαλκιοπούλειο" ο Ρομπέρτο Πιάτσα πήρε στην αποστολή 14 παίκτες, αφήνοντας εκτός τον Γαλιώτο. Με τον Ιταλό τεχνικό να επισημαίνει ότι "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα παράλληλα με την προετοιμασία μας για το Κύπελλο. Είναι η πιο σημαντική περίοδος για μας πριν τα πλέι οφ. Μετά η προσοχή μας θα στραφεί εξ’ ολοκλήρου στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ και η ομάδα μας πρέπει να παρουσιαστεί πολύ δυνατή. Είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά θα δείξουν το καλό τους πρόσωπο".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Θρυλική επέλαση

    Θρυλική επέλαση

    Μόνο νίκες στο β' γύρο ο Ολυμπιακός, σε 69' έφτασε στο 3-0 σετ στη Λαμία.

  • Ο Θρύλος σε ένα ακόμα Final-4

    Ο Θρύλος σε ένα ακόμα Final-4

    Τέσσερις ημέρες μετά το League Cup, ήρθε η πρόκριση στην 4άδα του Κυπέλλου με νίκη 3-0 σετ στη Λαμία.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ