ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε η τρέλα μου με πιάνει!

Θρύλε η τρέλα μου με πιάνει!

Η ένταση του ματς ήταν απίστευτη. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στα σετ και με 14-10 στο τάι μπρέικ. Αλλά το ματς δεν το παράτησαν οι παίκτες του ούτε δευτερόλεπτο. Κόντρα στην ατυχία (σ.σ.: τραυματισμός του Όγκουρτσακ) δεν το έβαλαν κάτω. Έκαναν κατάθεση ψυχής, έδειξαν χαρακτήρα και τελικά δικαιώθηκαν με την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Μια οικογένεια, κάτι περισσότερο από καλοί φίλοι! Έπαιζαν ο καθένας για τον συμπαίκτη του, τρελαίνονταν όταν κάτι πήγαινε στραβά και πανηγύρισαν έξαλλα τον κάθε πόντο. Με τον Κοκκινάκη να δίνει το έναυσμα και να τους ανεβάζει από τη στιγμή που ξεκίνησε η αντεπίθεση. Και όταν τελείωσαν το ματς, ξέσπασαν. Όχι μονάχα από την ένταση του ματς! Αλλά γιατί ήθελαν όσο τίποτα άλλο αυτό τον τίτλο. Και τον πήραν. Στα αποδυτήρια το γλέντι ξεκίνησε από νωρίς.

Αυτό που αξίζει να σταθούμε, όμως, είναι ότι κανείς δεν πετούσε στα σύννεφα... Θα το χαρούν απόψε, θα το χαρούν την Κυριακή, αλλά από Δευτέρα ξανά στο γήπεδο, πάλι θα στρωθούν στη δουλειά γιατί έχουν άλλες δύο κούπες μπροστά τους...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Θα σηκώνει κούπες για πολλά χρόνια!

    Θα σηκώνει κούπες για πολλά χρόνια!

    Η αναγέννηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια φέρει τη "σφραγίδα" του Μιχάλη Κουντούρη. Κι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα ακόμα...

  • Αυτή ήταν η πρώτη ΚΟΥΠΑ!

    Αυτή ήταν η πρώτη ΚΟΥΠΑ!

    Η αρχή για ό,τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα. Ο Ολυμπιακός έδειξε πως φέτος έχει μεγάλη ομάδα. Απίστευτη ανατροπή και χωρίς τον Όγκουρτσακ.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ