ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Michalis this is for you"

Το περασμένο καλοκαίρι το τμήμα του ανδρικού βόλεϊ του Ολυμπιακού άλλαξε ολοκληρωτικά. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, μετά την περσινή χρονιά που χάθηκαν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, έκανε ό,τι έπρεπε για να οδηγήσει ξανά το Θρύλο στην κορυφή. Η πρώτη και πιο σημαντική κίνηση που έκανε ήταν να φέρει στο Λιμάνι τον Ρομπέρτο Πιάτσα.

Και δικαιώθηκε απόλυτα. Ο Ιταλός τεχνικός έχει αλλάξει τον φετινό Ολυμπιακό, έχει αλλάξει τη νοοτροπία της ομάδας, της έχει δώσει και πάλι το χαρακτήρα του νικητή και του κατακτητή τίτλων. Και αυτό έγινε στη Σύρο. Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς ήρθε. Κόντρα σε όλους και σε όλα με τις αναποδιές που συνέβησαν και με τον τρόπο που πήρε ο Ολυμπιακός την κούπα, γυρίζοντας αυτό το ματς.

Με τον Πιάτσα, μετά την απονομή της κούπας, να πηγαίνει στην εξέδρα που ήταν ο Μιχάλης Κουντούρης και τα άλλα στελέχη της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Και να του αφιερώνει την κούπα του προέδρου με τη φράση "Michalis this is for you"!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Οι ευχές του Μιχάλη Κουντούρη

    Οι ευχές του Μιχάλη Κουντούρη

    Το δικό του ευχετήριο μήνυμα με αφορμή τον εορτασμό των 91ων γενεθλίων του Ολυμπιακού απέστειλε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης

  • Υπέγραψε στο Κατάρ

    Υπέγραψε στο Κατάρ

    Ο Ρομπέρτο Πιάτσα θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Αράβων, έχοντας διπλό ρόλο αφού είναι και προπονητής του Ολυμπιακού.

  • Αυτή ήταν η πρώτη ΚΟΥΠΑ!

    Αυτή ήταν η πρώτη ΚΟΥΠΑ!

    Η αρχή για ό,τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα. Ο Ολυμπιακός έδειξε πως φέτος έχει μεγάλη ομάδα. Απίστευτη ανατροπή και χωρίς τον Όγκουρτσακ.

  • Έτσι σας

    Έτσι σας "ΓΛΕΝΤΑΕΙ" ο Πειραιάς!

    Η πιο ΜΑΓΚΙΚΗ και ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ κούπα! Με ανατροπή που μονάχα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει. Από 0-2 σετ και 10-14 στο τάι μπρέικ. Το πρώτο κύπελλο της χρονιάς ήρθε και έχει και συνέχεια!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ