ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«All in» για Ατανασίεβιτς ο Ολυμπιακός!

«All in» για Ατανασίεβιτς ο Ολυμπιακός!

Ο Τόνσεκ Στερν αποχώρησε οριστικά από τον Ολυμπιακό, μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα. Στον Θρύλο, ωστόσο, κοιτούν μόνο την επόμενη ημέρα.

Για την οποία, «διακαής πόθος» αποτελεί ο Σλοβένος διαγώνιος, Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς. Ο έμπειρος διαγώνιος αποτελεί τον πρώτο στόχο των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι δίνουν πραγματική μάχη, για να ολοκληρώσουν ακόμα μία υπέρβαση.

Η περίπτωση του 33χρονου βολεϊμπολίστα είναι αρκετά απαιτητική, μιας και μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης. Για αυτό και αρκετά «βλέμματα» είναι στραμμένα επάνω του.

Μεταξύ αυτών, και Τουρκικές ομάδες που προσπαθούν να τον προσεγγίσουν καλύτερα, τις τελευταίες ώρες, έχοντας ως κριτήριο το γεγονός ότι η γυναίκα του Ατανασίεβιτς παίζει βόλεϊ εκεί.

Για την υπογραφή του ανταγωνίζονται αρκετοί μνηστήρες, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται μεταξύ αυτών, όντας εκ των ονομάτων που παίζουν πιο «δυνατά» για τον 33χρονο διαγώνιο.

Αυτή είναι μία κίνηση που, εφόσον γίνει, θα απογειώσει τον Θρύλο! Οι Πειραιώτες μπαίνουν σε μία νέα εποχή, με προπονητή τον Αντρέα Γκαρντίνι και θέλουν να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φωτογραφία: Volleyball World

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ