ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κράτησε και Τζούριτς ο Ολυμπιακός! (photo)

Κράτησε και Τζούριτς ο Ολυμπιακός! (photo)

Ανδρώθηκε στον Ολυμπιακό και τώρα φαίνεται ότι θα κλείσει την καριέρα του στον Πειραιά. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τζούριτς, που μετά τη θητεία από το 2006, έως και το 2011, θα μακροημερεύσει ξανά στον Πειραιά.

Ο διεθνής κεντρικός, που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τα «ερυθρόλευκα» ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια με τον Θρύλο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο με την εμπειρία του τον σύλλογο, κατά την είσοδό του στα 100 χρόνια ιστορίας του και στην προσπάθειά του να μπει στους ομίλους του CEV Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Τζούριτς. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Δημήτρη Τζούριτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, στην ομάδα που μεγάλωσα, που ανδρώθηκα. Εύχομαι να κατακτήσω κι άλλους τίτλους και να σταματήσω την καριέρα μου εδώ! Αλήθεια, αυτό εύχομαι. Τη σεζόν που έρχεται, εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, να είναι μια χρονιά γεμάτη τίτλους, περισσότερους από όσους πήραμε πέρυσι και να κάνουμε ακόμα καλύτερη πορεία στο CEV Champions League».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ