ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μάντσεστερ Σίτι - Φλουμινένσε: Με δύο σημεία στον τελικό

Μάντσεστερ Σίτι - Φλουμινένσε: Με δύο σημεία στον τελικό

Μάντσεστερ Σίτι και Φλουμινένσε θα αναμετρηθούν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και στο Betmarket θα βρείτε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Οι «πολίτες» πήραν το εισιτήριο για τον τελικό κερδίζοντας με άνεση την Ουράβα (0-3) και χωρίς να δεχθούν ούτε μία τελική στην εστία. Όσον αφορά τη Φλουμινένσε, κέρδισε με 2-0 την Αλ Αχλί και προκρίθηκε, αρκετά πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το σκορ.

Μάντσεστερ Σίτι - Φλουμινένσε

Έδρα: King Abdullah Sports City (Τζέντα)

Ανάλυση Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έψαχνε ένα ξέσπασμα και το βρήκε, κερδίζοντας εύκολα την αδύναμη Ουράβα (0-3). Πλέον, βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης και έχει βάλει πλώρη για το έναν ακόμη τίτλο. Το ντεφορμάρισμα της περασμένης περιόδου φαίνεται πως δεν την επηρέασε και τόσο, οπότε θέλει να χρησιμοποιήσει τις εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ως αφετηρία για την επιστροφή στο καλό της πρόσωπο.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έπαψε ποτέ να είναι εντυπωσιακή στην επίθεση, όμως εμφάνισε αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Πιο συγκεκριμένα, σε 12 από τα 14 τελευταία παιχνίδια της σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα, όμως σε 10 από αυτά δέχθηκε γκολ. Σήμερα, είναι το φαβορί κι έτσι αναμένεται να προσεγγίσει το παιχνίδι, έχοντας ως πρώτο στόχο να επιβάλει τον ρυθμό της.

Ανάλυση Φλουμινένσε

Η Φλουμινένσε πέρασε δύσκολα στον ημιτελικό, όμως ξεπέρασε το εμπόδιο της Αλ Αχλί (2-0). Για να τα καταφέρει, χρειάστηκε ένα πέναλτι και ένα γκολ στο 90'. Βέβαια, τα xGoals ήταν 1.41-1.55 υπέρ της αντιπάλου, γεγονός που αποδεικνύει πως η πρόκριση δεν ήρθε εύκολα. Νωρίτερα, είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ήττες πρωταθλήματος, κόντρα σε Γκρέμιο (2-3) και Παλμέιρας (1-0).

Στην ομάδα υπάρχουν μεγάλες προσωπικότητες, όπως ο Μαρσέλο, ο Φελίπε Μέλο και ο Γκάνσο. Ο προπονητής της ομάδας, Φερνάντο Ντινίζ, χαρακτηρίζεται από πολλούς ως αντι-Γκουαρντιόλα, καθώς το στυλ παιχνιδιού του είναι ακριβώς αντίθετο από αυτό του Πεπ. Συνεπώς, περιμένουμε να παίξει άμεσο ποδόσφαιρο και να επιτεθεί, όμως αμυντικά το έργο του θα είναι πολύ δύσκολο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Betmarket.gr.

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ