ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεκινάει την αντεπίθεση και πληρώνει στις Σέρρες ο Ολυμπιακός!

Ξεκινάει την αντεπίθεση και πληρώνει στις Σέρρες ο Ολυμπιακός!

Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού συνεχίζεται με τη δοκιμασία στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό (18:00) στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου!

Η εποχή του Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό άρχισε με το… δεξί χάρη στο 5-2 επί της Μπάτσκα Τοπόλα στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης», αποτέλεσμα το οποίο διασφάλισε την 3η θέση στον όμιλο του Europa League και την ευρωπαϊκή συνέχεια μέσω του Conference League για άλλη μία φορά.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο ντεμπούτο του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο ήταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί κάνοντας το καθήκον τους για να έχουν ευρωπαϊκή συνέχεια όπερ και εγένετο και τώρα το ζητούμενο είναι η επιστροφή στα «τρίποντα» και στο πρωτάθλημα.

Το 2-2 στον Βόλο, στο κύκνειο άσμα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία παρότι έδωσε συνέχεια στο αήττητο πέντε ετών και 42 αγώνων του Ολυμπιακού στην επαρχία κόστισε δύο σημαντικούς βαθμούς στην κούρσα τίτλου.

Η νίκη στις Σέρρες στην άδεια λόγω των μέτρων της κυβέρνησης φυσικής έδρας του Πανσερραϊκού είναι μονόδρομος για τους Πειραιώτες απέναντι στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία που είχε δυσκολέψει τον μεγάλο της αντίπαλο στον πρώτο γύρο στο Φάληρο μέχρι να «λυγίσει» και να ηττηθεί (2-0) με δύο γκολ στο τελευταίο μισάωρο.

Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει ότι είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και είναι πάντα επικίνδυνοι για να κάνουν τη ζημιά. Όμως ο Ολυμπιακός με μεγάλο κίνητρο και συγκέντρωση μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως αντιμετωπίζει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (25 γκολ παθητικό). Να σκοράρει ο Ολυμπιακός και στα δύο ημίχρονα προσφέρεται σε απόδοση 2.20.

Σε άλλο ένα παιχνίδι η ποιότητα και η ηγετική ικανότητα του Κώστα Φορτούνη θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Ο «ερυθρόλευκος» μαέστρος είχε 3 ασίστ με την Μπάτσκα Τοπόλα, ενώ είναι πάντα μέσα στις φάσεις. Να χριστεί σκόρερ o K.Φορτούνης στις Σέρρες προσφέρεται στο 3.20.

 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ