ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εκδίκηση, εκτόξευση και μεγάλο ταμείο με τον Θρύλο!

Εκδίκηση, εκτόξευση και μεγάλο ταμείο με τον Θρύλο!

 

Εκδίκηση και ώρα για εκτόξευση στην τετράδα! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κατάμεστο ΣΕΦ την Ρεάλ Μαδρίτης στο repeat του περσινού τελικού της Euroleague με μοναδικό στόχο το ροζ φύλλο αγώνα.

 

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα από τη μια θέλουν να βελτιώσουν το ρεκόρ τους (6-5) και να κάνουν βήμα προς την τετράδα και από την άλλη να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς για τον περυσινό χαμένο τελικό της διοργάνωσης στο Κάουνας.

Ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα μπροστά στο κοινό του με στόχο να σταματήσει τους Μαδριλένους, οι οποίοι με 10-1 βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Περιμένουμε σκληρή άμυνα από τους «ερυθρόλευκους», ενώ η επιστροφή του Μιλουτίνοφ θα γεμίσει την ρακέτα. Ο Σέρβος σέντερ μαζί με τον Μουσταφά Φαλ θα βάλουν δύσκολα στον Ταβάρες και η μάχη των ριμπάουντ θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Φάλ έχει μέσο όρο ριμπάουντ 4.8 στα παιχνίδια του και είναι ικανός να το πλησιάσει. Over 5.5 ριμπάουντ Φαλ σε απόδοση 2.40!

 

Αξίζει να σταθούμε στα τελευταία ματς των δύο ομάδων της κανονικής περιόδου στην Euroleague. Ο Ολυμπιακός πέρσι νίκησε μέσα έξω τους Μαδριλένους, ενώ στα πέντε τελευταία ματς στο ΣΕΦ μετράει 4 νίκες απέναντι στη Ρεάλ. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι μια νίκη κόντρα στη «βασίλισσα»  μετά την ήττα από την Μονακό θα τους επαναφέρει με εντυπωσιακό τρόπο στον δρόμο των επιτυχιών και θα τους εκτοξεύσει την αυτοπεποίθηση. Η νίκη του Ολυμπιακού κοστολογείται σε απόδοση 2.25.

 

Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί σκορ στην μπροστινή πλευρά του παρκέ και ο Κάνααν είναι on fire! Ο Αμερικάνος με την Μονακό σκόραρε 20 πόντους, ενώ στο περασμένο ματς στο ΣΕΦ (κόντρα στη Ζαλγκίρις) πέτυχε ρεκόρ καριέρας με 25 πόντους. Ο Κάνααν θα πυροβολήσει και κόντρα στη Ρεάλ. Over 14.5 Κάνααν σε απόδοση 2.20.  

 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ