ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιστρέφει, σκουπίζει και πληρώνει ο Θρύλος!

Επιστρέφει, σκουπίζει και πληρώνει ο Θρύλος!

Επιστροφή με εμφατική και άνετη νίκη: Αυτό είναι το μήνυμα που συνοδεύει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό (17:30) για την 12η αγωνιστική της Super League.

Το διπλό στην Τρίπολη (2-0) έδειξε σε όλους πως ο Ολυμπιακός είναι εδώ, δυνατός και έτοιμος για τον τίτλο, παρά τον πόλεμο που δέχεται σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Θρύλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό (17:30) και ψάχνει μία νίκη – ξέσπασμα έχοντας, φυσικά, το ρόλο του μεγάλου φαβορί.

Δεν μπορεί να υπάρξει καμία σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το 15/15 στην έδρα του κόντρα στον Παναιτωλικό με επιθετικό στυλ. Οι φιλοξενούμενοι θα αντέξουν μέχρι να δεχτούν το πρώτο τέρμα και ο συνδυασμός της νίκης του Θρύλου με Over 3.5 γκολ βρίσκεται σε απόδοση 2.20.

Επιπρόσθετα, είναι δεδομένο πως οι παίκτες του Μαρτίνεθ θα μπουν… αγριεμένοι στο γήπεδο για να κυριαρχήσουν, να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να τελειώσουν την… δουλειά από νωρίς. Ο Παναιτωλικός θα περιμένει στην άμυνά του με «σφιχτή» προσέγγιση, όμως ο Ολυμπιακός μπορεί να σκοράρει μέχρι το 28ο λεπτό, κάτι που συναντάται σε απόδοση 1.61.

Με βάση την ποιότητα, την δυναμική και την κλάση των δύο ομάδων, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Θρύλος θα κάνει αυτό που θέλει στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν παίκτες που μπορούν να περάσουν… πάνω από τους αντιπάλους τους και η δίψα αυτών που δεν παίζουν πολύ για να δείξουν πράγματα στον Μαρτίνεθ οδηγεί στο 2.15 της νίκης του Ολυμπιακού και στα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ