ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Αλώνει» το αγαπημένο του Λονδίνο σε σούπερ απόδοση ο Θρύλος!

«Αλώνει» το αγαπημένο του Λονδίνο σε σούπερ απόδοση ο Θρύλος!

Ώρα για θρυλική εμφάνιση και αντίδραση. Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του όσα έγιναν στη Super League και ετοιμάζεται για τον «τελικό» με την Γουέστ Χαμ (22:00) για να μπει ακόμα πιο γερά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League!

Το έκανε στην έδρα του, θα το ξανακάνει και στο αγαπημένο του Λονδίνο. Μετά το 2-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Θρύλος ετοιμάζεται να «τελειώσει» ξανά την Γουέστ Χαμ (22:00), κάτι που θα του δώσει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στα νοκ-άουτ ματς του Europa League. O Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε με τους παίκτες του και θα διορθώσει άμεσα τα κακώς κείμενα, έχοντας ως οδηγό την εξαιρετική τακτική προσέγγιση του πρώτου αγώνα κόντρα στο σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες.

Η μάχη του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ με σούπερ προσφορά*

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ελέγξει το τέμπο και να «χτυπήσει» μέσω της ποιότητας που ξεχειλίζει στη μεσοεπιθετική γραμμή. Η τριάδα των Φορτούνη, Ποντένσε και Μασούρα μπορεί να κυριαρχήσει – ειδικά στις αντεπιθέσεις – και οι Πειραιώτες θα κάνουν ζημιά σε μία άμυνα με αρκετά προβλήματα και με συνεχόμενα ματς χωρίς το «μηδέν». Με έξυπνο πλάνο, ο Θρύλος μπορεί να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος στο ματς βρίσκεται σε απόδοση 2.75.

Αν συμβεί αυτό, τότε το τρένο θα μπει στις ράγες για τους παίκτες του Μαρτίνεθ. Ο Ολυμπιακός θα μπει σε θέση οδηγού και έχει την ευρωπαϊκή εμπειρία για να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε εμπόδιο τεθεί από τη μεριά της Γουέστ Χαμ, που βρίσκεται σε καθεστώς αγωνιστικής κρίσης. Το διπλό στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του EuropaLeague συνοδεύεται με απόδοση 4.80.

Προχωρώντας σε ατομικό επίπεδο, είναι ξεκάθαρο πως ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί το σημείο αναφοράς και τον καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού. Ο αρχηγός του Θρύλου βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, σκοράρει συνεχώς και στην καλή του μέρα δεν έχει αντίπαλο. Όπως συνέβη και στο Φάληρο, ο Φορτούνης θα απειλήσει την εστία των Άγγλων και ένα γκολ του στο ματς συναντάται σε απόδοση 5.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ