ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν του γλιτώνει ο ΠΑΟΚ και πληρώνει ο «φορτσάτος» Θρύλος!

Δεν του γλιτώνει ο ΠΑΟΚ και πληρώνει ο «φορτσάτος» Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός εφορμά για θρίαμβο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30) με φόντο την κορυφή της Super League!

Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με τον καλύτερο τρόπο και στο χορτάρι μετά τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς υπέταξαν την κάτοχο του Conference League Γουέστ Χαμ (2-1) και πέρασαν με αέρα ανωτερότητας από το Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ (0-2), επικρατώντας σε μία έδρα όπου είχαν «λυγίσει» ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης.

Σειρά έχει ο ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να θέλει άλλο ένα «τρίποντο», για να συνεχίσει σε τροχιά κορυφής και να επιβεβαιώσει την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός μετρά 5/5 νίκες στο χορτάρι στην έδρα του με κυριαρχικές εμφανίσεις ως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε και καλείται να πάρει άλλη μία στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, έχοντας να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, η οποία προέρχεται από ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια από την ΑΕΚ (2-0) με κακή εμφάνιση.

Οι Πειραιώτες έχουν σκοράρει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχουν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα έχουν συνδυαστεί με G/G (3-1, 1-2, 1-1, 2-1). Το G/G στο ντέρμπι προσφέρεται στο 2.07, ενώ η νίκη του Θρύλου με σκορ πολλαπλής επιλογής 2-1, 3-1, 4-1 το συναντάμε στο 4.55!

Αιχμή του δόρατος στην επίθεση είναι ο Αγιούμπ Ελ Καμπί, ο οποίος έχει 9 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (πρώτος σκόρερ με 5 γκολ στη Super League), αλλά δεν έχει σκοράρει στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στους… πανηγυρισμούς πληγώνοντας την άμυνα των φιλοξενούμενων. Να χριστεί σκόρερ ο Μαροκινός στο ντέρμπι προσφέρεται σε απόδοση 2.62.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ