ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χωρίς φρένα για μεγάλο διπλό και ταμείο στην Κρήτη ο Ολυμπιακός!

Χωρίς φρένα για μεγάλο διπλό και ταμείο στην Κρήτη ο Ολυμπιακός!

Με φόρα από την εντυπωσιακή νίκη επί της Γουέστ Χαμ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ (21:30) στο Ηράκλειο.

Οι Πειραιώτες έστειλαν μήνυμα με την σπουδαία νίκη επί της Γουέστ Χαμ (2-1) και μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρουσίασε εξαιρετικά στοιχεία, πανηγύρισε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό τρίποντο και τώρα επιστρέφει σε ρυθμούς Super League για να συνεχίσει να μάχεται κόντρα σε όλους!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός είναι αρκετά πιο πάνω σε ποιοτικό επίπεδο από τους Κρητικούς. Ο Μαρτίνεθ έχει την ευχέρεια να κάνει αλλαγές και να «φρεσκάρει» την αρχική ενδεκάδα του με ποιοτικές επιλογές από τον πάγκο, που έχουν… δίψα να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο και να πάρουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Πρακτικά αυτό οδηγεί σε έναν Ολυμπιακό με επιθετική διάθεση, ταχύτητα και γκολ: Ο συνδυασμός του διπλού με Over 2.5 γκολ συναντάται σε απόδοση 2.38.

Οι Πειραιώτες θα μπουν στο γήπεδο με διάθεση να… καθαρίσουν από νωρίς το ματς, όπως ακριβώς έχουν συνηθίσει να κάνουν τόσα χρόνια στη Super League. Ο ΟΦΗ θα περιμένει στην περιοχή του και θα προσπαθήσει να αφήσει το ματς να κυλήσει, όμως ο Ολυμπιακός μπορεί να σκοράρει στις πρώτες στιγμές του αγώνα. Το ενδεχόμενο για γκολ μέχρι το 28’ βρίσκεται σε απόδοση 1.82.

Επιπρόσθετα, οι αλλαγές του τεχνικού επιτελείου θα φέρουν – εκτός απροόπτου – τον Στέφαν Γιόβετιτς στο προσκήνιο. Ο έμπειρος Μαυροβούνιος θα σηκώσει το βάρος της επίθεσης και προφανώς διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα για να πρωταγωνιστήσει σε τέτοιους αγώνες. Ένα – τουλάχιστον- γκολ από τον Γιόβετιτς προσφέρεται σε απόδοση 2.80.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ