ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

StoiximaView.gr: Μπάτσκα Τόπολα-Ολυμπιακός

StoiximaView.gr: Μπάτσκα Τόπολα-Ολυμπιακός

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStream

Η Μπάτσκα Τόπολα βρέθηκε να κερδίζει στο Λονδίνο, τη Γουέστ Χαμ, με σκορ 1-0, στις αρχές της επανάληψης, όμως δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο. Έχασε τελικά με 1-3, δεχόμενη τρία τέρματα στη συνέχεια του δευτέρου μέρους. Έτσι ξεκίνησε με ήττα, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Σε καλή κατάσταση η σερβική Μπάτσκα Τόπολα, καθώς μετά από οκτώ αγωνιστικές είναι αήττητη στη Σούπερ Λίγκα της Σερβίας και παραμένει δεύτερη (6-2-0) . Μετράει 6Ν-2Ι με γκολ 19-7 και είναι μόλις στο -2 από την Παρτίζαν που οδηγεί την κούρσα του τίτλου. Γρήγορη ομάδα, αρκετά τεχνική αλλά και άπειρη σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει με έξι νίκες και μία ισοπαλία στη Σούπερ Λιγκ, έχοντας τον Ντιέγο Μαρτίνεθ στον πάγκο. Η ομάδα πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και θέλει να κάνει υπέρβαση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στην πρεμιέρα στη διοργάνωση, ήρθε η ήττα από τη Φράιμπουργκ (2-3), αφού αν και ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός, εμφάνισε κενά στην άμυνα. Στο πρωτάθλημα, μετά τις δύο «τεσσάρες» απέναντι σε Κηφισιά (4-0) και Άρη (4-1), ήρθε το πρόσφατο 3-0 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ποντένσε να πετυχαίνει δύο γκολ στο πρώτο μέρος, για να έρθει ο Ροντινέι, στις καθυστερήσεις, να κλειδώσει το τελικό 3-0. Εν όψει της αποψινής μάχης στη Σερβία Μπάτσκα Τόπολα, δεν υπολογίζονται οι Φρέιρε και Ιμπόρα.

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreamΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε LiveStreaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ