ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Σκουπίζει» και ανοίγει την πόρτα της πρόκρισης στο 2.50 ο Θρύλος!

«Σκουπίζει» και ανοίγει την πόρτα της πρόκρισης στο 2.50 ο Θρύλος!

Στη Σερβία ο Ολυμπιακός στοχεύει στην πρώτη νίκη στον όμιλο του Europa League απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα (19:45)!

Οι «ερυθρόλευκοι» με τον αέρα του πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα επιστρέφουν σε ρυθμό Ευρώπης και ψάχνουν το παρθενικό «τρίποντο» στον 1ο όμιλο του Europa League κόντρα στην άπειρη σε διεθνές επίπεδο σερβική ομάδα.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρά την πολύ καλή εμφάνιση ήταν άτυχη και δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι στην πρεμιέρα του ομίλου, γνωρίζοντας την ήττα από τη Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-3).

Τώρα θέλει να… ρεφάρει με «διπλό» στην χωρητικότητας 4.500 θεατών «TSC Arena» όπου η παρουσία φίλων των «ερυθρόλευκων» θα είναι έντονη, όπως είχε συμβεί και στον αγώνα των προκριματικών με την Τσουκαρίτσκι.

Οι Πειραιώτες με νίκη θα βάλουν βάσεις για να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία τουλάχιστον μέσω του Conference League, ενώ φυσικά θα διατηρηθούν και σε τροχιά πρόκρισης στο Europa League.

Αντίστοιχα οι γηπεδούχοι αναζητούν τους πρώτους βαθμούς της ιστορίας τους σε ευρωπαϊκό όμιλο, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκαν στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ (3-1).

Η πορεία εντός των τειχών με 6 νίκες σε 7 αγώνες στο πρωτάθλημα, με τελευταία επιτυχία το άνετο 0-3 στα Γιάννινα και η παραμονή στην κορυφή έχει ανεβάσει την ψυχολογία των «ερυθρόλευκων» που θέλουν να επιβεβαιώσουν και εκτός συνόρων την καλή τους κατάσταση.

Σε 12 επίσημα παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει σε όλα, σε 11 έχει βρει δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο και σε 8 προηγούταν από το πρώτο 45λεπτο. Το «διπλό» από το ημίχρονο προσφέρεται στο 2.50.

Σε 7/9 νίκες της η ομάδα του Μαρτίνεθ έχει καταφέρει να μη δεχθεί τέρμα, ενώ η Μπάτσκα Τόπολα δεν έχει κρατήσει ανέπαφη εστία σε κανένα εκ των τριών ευρωπαϊκών αγώνων της. Να διατηρήσει το μηδέν ο Ολυμπιακός στο 2.40.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ