ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προγνωστικά Champions League (20/09/23): Με combo και ειδικά στοιχήματα

Προγνωστικά Champions League (20/09/23): Με combo και ειδικά στοιχήματα

Γαλατασαράι - Κοπεγχάγη

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 5 HD (19:45)

  • Πέντε συνεχόμενες νίκες στο Champions League μετρά η Γαλατασαράι.
  • Οι δύο ομάδες έχουν ξαναβρεθεί αντιμέτωπες σε ομίλους του Champions League, το 2013/14, παίρνοντας από μία εντός έδρας νίκη.

Η Γαλατασαράι κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα Τουρκίας, όμως δεν επαναπαύτηκε και επένδυσε πολλά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Οι Τούρκοι πέρασαν τρείς προκριματικούς για να φτάσουν στους ομίλους και έρχονται από πέντε συνεχόμενες νίκες στο Champions League, ενώ με τρεις νίκες και μία ισοπαλία ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που έχει πολύ καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ επιδιώκει να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του ρυθμού.

Η Κοπεγχάγη πέρασε και αυτή τρεις προκριματικούς για να βρεθεί στους ομίλους, καταφέρνοντας να μην ηττηθεί σε κανένα παιχνίδι. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Δανοί συνήθως επιλέγουν να χτίζουν άμεσα τις επιθέσεις τους, με σκοπό να πιάσουν ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα. Επιπλέον, τις περισσότερες φορές παρασύρονται από τον ρυθμό του αντιπάλου.

Οι δύο ομάδες δείχνουν να έχουν ένα κοινό, την μέτρια αμυντική λειτουργία, όμως η Γαλατά δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους φιλοξενούμενους κι έτσι το ενδιαφέρον στα προγνωστικά στοιχήματος βρίσκεται στο combo 1 & Over 1.5, που προσφέρεται σε απόδοση 1.80, στη Fonbet.

Μπράγκα - Νάπολι

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 6 HD (22:00)

  • Αρκετά έντονη είναι η κριτική για τον προπονητής της Νάπολι, Ρούντι Γκαρσία.
  • Το Goal/Goal έχει επιβεβαιωθεί σε επτά, από τις τελευταίες οκτώ, αναμετρήσεις της Μπράγκα.

Η Μπράγκα έρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα, από τη Φαρένσε (3-1) και φαίνεται πως θυσίασε το παιχνίδι ενόψει της πρεμιέρας του Champions League. Οι Πορτογάλοι έχουν δείξει πως ξέρουν πως μπορούν να αναδείξουν τις ικανότητες τους και πως μπορούν να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ανάλογα το εκάστοτε παιχνίδι, οπότε το σημαντικότερο προσόν τους είναι το ουσιαστικό παιχνίδι.

Η Νάπολι βρίσκεται σε κρίση και δε θυμίζει σχεδόν σε τίποτα την περσινή ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας. Το κλίμα δεν είναι γενικά καλό και υπάρχει αρκετή γκρίνια προς το πρόσωπο του νέου προπονητή, Ρούντι Γκαρσία. Στο πρωτάθλημα δεν έχει κερδίσει εδώ και δύο αγωνιστικές, καθώς ηττήθηκε στο ντέρμπι με τη Λάτσιο (1-2) και ήρθε ισόπαλη στην έδρα της Τζένοα (2-2). Το μόνο σταθερό είναι πως καταφέρνει σχετικά εύκολα να βρίσκει δίχτυα.

Σε μια γενικότερη κρίση βρίσκεται η Νάπολι και προβληματίζει αρκετά, την ώρα που η Μπράγκα είναι μεν περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά το γνωρίζει αυτό. Η επιλογή Goal/Goal προσφέρεται στο πολύ αξιόλογο 1.80, στη Bet365 και έχει αρκετό ενδιαφέρον στα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ίντερ

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 7 HD (22:00)

  • 11 γκολ έχουν μπει στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της Ρεάλ Σοσιεδάδ.
  • 13 γκολ έχει σκοράρει φέτος η Ίντερ, ενώ έχει δεχθεί μόλις ένα.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχει χτίσει μια σχετική εμπειρία. Στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει καλά, με μόλις μία νίκη (1-3-1), σε πέντε αναμετρήσεις, ενώ έρχεται από ήττα στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-1). Οι Ισπανοί είναι μια ομάδα που έχει καλή επιθετική λειτουργία και δημιουργεί φάσεις σχετικά εύκολα, όμως παρουσιάζουν αδυναμίες στην άμυνα.

Η Ίντερ βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και έρχεται από εμφατική νίκη (5-1), στο «Derby della Madonnina», κόντρα στη Μίλαν. Οι «νερατζούρι» είναι στην κορυφή της Serie A και το κλίμα γενικότερα δείχνει να είναι πολύ καλό. Η ομάδα του Ιντζάγκι παίζει με τριάδα στην άμυνα και επιλέγει να εκμεταλλεύεται αρκετά τους πλάγιους μπακ - χαφ της, ενώ όταν επιτίθεται το κάνει μαζικά και πολλοί παίκτες πατούν περιοχή.

Η πρώτη επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το combo X2 & Over 1.5, που βρίσκεται σε απόδοση 1.93, στη Stoiximan. Η Ίντερ δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση και έρχεται με ανεβασμένη την ψυχολογία, την ώρα που τα αμυντικά κενά της Σοσιεδάδ προβληματίζουν.

Επιπλέον, ενδιαφέρον υπάρχει και στην αγορά των κόρνερ και πιο συγκεκριμένα στην επιλογή Over 9.5 κόρνερ στην αναμέτρηση, που προσφέρεται σε απόδοση 2.07, στη Stoiximan. Αμφότερες επιλέγουν να επιτίθονται από τα πλάγια, ενώ και οι δύο δημιουργούν αρκετές φάσεις προς την αντίπαλη εστία.

Betmarket Προγνωστικά στο Champions League (20/09/23)

 

19:45, Γαλατασαράι - Κοπεγχάγη: 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.80

 

22:00, Μπράγκα - Νάπολι: Goal/Goal σε απόδοση 1.80

 

22:00, Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ίντετ: Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.93

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ