ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Ερυθρόλευκη» υπεροχή σε αποδόσεις αουτσάιντερ

«Ερυθρόλευκη» υπεροχή σε αποδόσεις αουτσάιντερ

Έτοιμος για την πρώτη μεγάλη νίκη της σεζόν ο Θρύλος! Με όπλο την εξαιρετική αγωνιστική του εικόνα, ο Ολυμπιακόςαντιμετωπίζει την ΑΕΚ (21:30) και είναι έτοιμος να φύγει ξανά νικητής από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ δείχνει εξαιρετικά δείγματα γραφής στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε δύο προκριματικούς γύρους χωρίς ήττα, ενώ μετρά τρεις εμφατικές νίκες στη Super League, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Ο Θρύλος επιστρέφει στα συνηθισμένα του στάνταρ και το ματς με την ΑΕΚ θα είναι ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα για τους διώκτες του.

Οι Πειραιώτες έχουν βρει τα πατήματά τους και θα παίξουν χωρίς απουσίες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Μαρτίνεθ γνωρίζει πως να αντιμετωπίσει τακτικά το ντέρμπι και είναι δεδομένο πως θα χτυπήσει στην αργή άμυνα της ΑΕΚ, τόσο από τα πλάγια, όσο και από το κέντρο. Ολυμπιακός μπορεί να οδηγήσει το ματς εκεί που θέλει και η νίκη του προσφέρεται σε απόδοση 3.60.

Για να συμβεί αυτό, είναι δεδομένο πως ο Θρύλος θα χρειαστεί ξανά την συμβολή του Γιώργου Μασούρα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση από την αρχή της σεζόν και έχει ήδη εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς, παίζοντας πιο κοντά στη κορυφή της επίθεσης. Ο Μασούρας μπορεί να «χωθεί» κοντά στα στόπερ της ΑΕΚ και να κάνει ζημιά: Το ενδεχόμενο να σκοράρει στο ντέρμπι βρίσκεται σε απόδοση 5.50.

Με σωστό πλάνο, έξυπνη διαχείριση και την κατάλληλη τακτική προσέγγιση, ο Ολυμπιακός μπορεί να δείξει πως είναι ανώτερος και να φύγει με ένα εμφατικό διπλό από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η επιθετική ποιότητα του Θρύλου είναι εμφανέστατη και η ομάδα του Μαρτίνεθ έχει την ικανότητα να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, κάτι που συναντάται σε απόδοση 4.80.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ