ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι: Με χάντικαπ και ειδικό στο 2,88

Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι: Με χάντικαπ και ειδικό στο 2,88

Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί στη μάχη του με την Τσουκαρίτσκι και το Betmarket σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα κάνει ο Ολυμπιακός το πρώτο του βήμα για την είσοδο του στο Europa League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τσουκαρίτσκι στις 22:00.

Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι

Τηλεοπτική μετάδοση: CosmoteSport 1 HD

Ανάλυση Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την πρόκριση κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τη Γκενκ. Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα στην επανάληψη και είχαν τον έλεγχο του αγώνα, οπότε η ισοφάριση τους μπορεί να θεωρηθεί δίκαιη. Την Κυριακή αντιμετώπισαν τον Πανσερραϊκό και έβαλαν δύσκολα στον εαυτό τους, καθώς αν και έπαιζαν με παίκτη περισσότερο από το 4ο λεπτό, κατάφεραν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα στο 63' και να διαμορφώσουν το τελικό 2-0 στις καθυστερήσεις.

Στη σημερινή αναμέτρηση είναι το φαβορί και έτσι αναμένεται να διαχειριστούν το παιχνίδι. Είναι άλλωστε ένα σύνολο που πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο και επιθυμεί να έχει τον έλεγχο του ρυθμού. Περιμένουμε μια σχετικά επιθετική προσέγγιση, καθώς σίγουρα θέλει να πάρει από το πρώτο παιχνίδι προβάδισμα πρόκρισης.

Ανάλυση Τσουκαρίτσκι

Η Τσουκαρίτσκι δίνει σήμερα το πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι, αν και έχει ήδη χτίσει αγωνιστικό ρυθμό, μιας και το πρωτάθλημα της Σερβίας βρίσκεται στην τέταρτη αγωνιστική. Το μυαλό της φαίνεται πως είναι εξ ολοκλήρου στο παιχνίδι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς την Παρασκευή (18/08) όχι απλά δέχθηκε την πρώτη της ήττα για το πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι.

Το θετικό είναι πως διαθέτει αρκετή ταχύτητα στην επίθεση και καταφέρνει να χτίζει γρήγορα τις επιθέσεις της, ενώ αν δεν συμβεί αυτό και προωθηθεί οργανωμένα, τότε συνήθως ψάχνει τις σέντρες. Συνολικά η εικόνα της δεν είναι καλή, ειδικά αμυντικά, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα πέντε τέρματα που δέχθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Τα κενά που έχει ανασταλτικά είναι σημαντικά, ενώ πολλές φορές κάνει λάθη συγκέντρωσης.

Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι: Προγνωστικά

Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και αν ο Ολυμπιακός δείξει το καλό του πρόσωπο είναι ικανός να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Οι Σέρβοι δύσκολα θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στην πίεση των «ερυθρολεύκων», ενώ συνολικά δύσκολα θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν την μεσοεπιθετική ποιότητα που έχει η Ελληνική ομάδα. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ένα αρκετά ανώτερο σύνολο και θέλουν να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού, οπότε στα προγνωστικά στοιχήματος θα δημιουργήσουμε μια επιλογή μέσω του Bet Builder της Stoximan, η οποία είναι 1 -1 & Over 2.5 και βρίσκεται σε απόδοση 2.18.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στην αγορά των στατιστικών. Ο Ολυμπιακός, όπως είπαμε και παραπάνω, πιέζει αρκετά τον αντίπαλο και προσπαθεί συνεχώς να κλέψει την μπάλα, γεγονός που συχνά οδηγεί σε φάουλ. Το ίδιο συμβαίνει και όταν προσπαθεί να κόψει τον ρυθμό του αντιπάλου, καθώς όπως είπαμε θέλει αυτός να έχει τον έλεγχο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν συνολικά 19 (!) φάουλ, παρά το γεγονός πως είχαν 72% κατοχή. Οπότε, η επιλογή να κάνουν 14+ φάουλ, που προσφέρεται σε απόδοση 2.88 από τη Novibet, έχει σίγουρα ενδιαφέρον.

Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι: Betmarket επιλογές

24/08, 22:00 Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι 1 (-1) & Over 2.5 @2.18

24/08, 22:00 Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι  Ολυμπιακός 14+ φάουλ @2.88

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ