ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σε απόδοση που…ζαλίζει η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa!

Σε απόδοση που…ζαλίζει η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την σκληρή δουλειά στην Αυστρία και το βλέμμα των παικτών του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ήδη στραμμένο στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της χρονιάς.

Μετά από μία σεζόν που δεν συνοδεύτηκε με χαμόγελα, ο Θρύλος ετοιμάζεται για το μεγάλο come back στα συνηθισμένα, υψηλά του στάνταρ. Οι Πειραιώτες δουλεύουν ήδη σκληρά στην Αυστρία και οι άνθρωποι του συλλόγου «τρέχουν» τις μεταγραφικές υποθέσεις, έχοντας ως στόχο την άμεση ενίσχυση του συνόλου.

Η νίκη επί της Σλοβάτσκο και η συνολική εμφάνιση έδειξε πως ο Ολυμπιακός βαδίζει στον σωστό δρόμο και ελπίζει πως θα είναι 100% έτοιμος για τα κομβικά και άκρως σημαντικά παιχνίδια στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

O Θρύλος θα ξεκινήσει το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι αντιμετωπίζοντας τον ηττημένο από το ζευγάρι Γκενκ – Σερβέτ και είναι ξεκάθαρο ότι θα παίξει με την ταμπέλα του φαβορί. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορεί να δηλώσει ότι διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα ή εμπειρία από τον Ολυμπιακό, που, επιπρόσθετα, έχει «χτίσει» εξαιρετικό όνομα τα τελευταία χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το ματς με τον ηττημένο από το Γκενκ – Σερβέτ θα είναι το πρώτο εμπόδιο για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θα κυνηγήσουν στη συνέχεια νέα πρόκριση για να βρουν θέση στους ομίλους του Europa League. Αυτός είναι και ο πρώτος στόχος για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της κορυφαίας ελληνικής ομάδας με βλέψεις να πετύχει ξανά αυτά που ονειρεύονται και αξίζουν οι φίλαθλοι του συλλόγου.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του EuropaLeague προσφέρεται στο απίθανο 50!

Τέλος, ανάμεσα στις προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ